Sünnipäevad:

Riho Sibul (57) 26. juuni 1958 kitarrist, laulja, helilooja
Maria Metsur (74) 27. juuni1941 näitleja
Rauno Märks (40) 28. Juuni 1975 raadiosaatejuht ja DJ
Ott Sepp (33) 29. juuni 1982 näitleja, laulja, saatejuht, stsenarist
Ott Aardam (35) 1. Juuli 1980 näitleja
Helen Klandorf-Sadam (39) 28. juuni 1976 võistlustantsija
Tõnis Rätsep (68) 30. juuni 1947 näitleja
Paul Poom (57) 30. juuni 1958 näitleja
Anna Levandi (50) 30. juuni 1965 uisutreener
Ines Aru (76) 1. juuli 1939 näitleja
Merle Karusoo (71) 1. juuli 1944 lavstaja
Henrik Normann (44) 1. juuli 1971 saatejuht ja näitleja
Peeter Oja (55) 2. juuli 1960 näitleja
Jüri Ratas (37) 2. juuli 1978 poliitik

Jäär 21. märts – 20. aprill
Meie maailm on täis müsteeriume. Inimesed on proovinud neid lahendada, kuid tulutult. Me kõik otsime tõde. Mõni leiab midagi, Kuid enamik meist jääb pika ninaga. See ei tähenda, et tõde poleks olemas. Tõde on igaühe isiklik asi. Püüa lähipäevil jõuda oma tõele lähemale. Sinu maailm muutub sellest paremaks.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Elu on täis tõuse ja mõõnasid. Ükski mägi ei koosne ainult tõusust. Varem või hiljem tuleb laskuma hakata. Praegu oled ametis üsna järsu mäkketõusuga. Kuigi su tee on raske, naudid sa seda. Ära muretse selle pärast, et peagi tuleb sul mäest alla minema hakata. Lohuta end sellega, et siis pole su tee enam raske.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kümme käsku on aastatuhandeid olnud meie elu alus. Kuid mitte keegi pole kunagi keelanud masendust. Miks on see meie elu lahutamatu osa? Kelle arvates peaksime me olema pidevalt mures? Mitte keegi ei keela sul elu veidi kergemalt võtta. Ja selleks pole paremat aega kui praegu.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kui oled midagi kirja pannud ja selle ära saatnud, ei saa sa seda enam muuta. Su sõna on hakanud elama. Ja uusi sõnu sünnitama. Iga mõte sünnitab uusi mõtteid. Sinu selle nädala mõtted on põhjustanud elava diskussiooni. See on üks neid kordi, kui sa näed, et sellel, mida sa ütled ja mõtled, on tohutu kaal.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Lepi olukordadega, mida sa muuta ei suuda. Kui suudad, ole õnnelik. See on üsna haruldane. See ei tähenda, et me ei peaks püüdma muuta seda, mis on valesti. See on ainus, mis elu edasi viib. Ära karda seda, mis su ettepanek endaga kaasa tuua võib. Karda seda, mis juhtuks siis, kui sa selle tegemata jätaksid.

Neitsi 24. august – 22. september
Võimalused ei hüüa alati tulles. Mõnikord hiilivad nad selja tagant ligi, et sulle kott pähe tõmmata. Mõnikord varitsevad nad sind, et su teele karata ja sind oimetuks ehmatada. Kas neid peaks sellepärast kartma? Muidugi mitte. Kui võimalus on midagi väärt, tuleb teda alati tervitada kui head sõpra.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kuigi oled finišisse jõudnud, jätka jooksmist. Järsk peatumine on ohtlik. Anna kehale aega pingelangusega harjuda. Nii on see ka muudes eluvaldkondades, mitte ainult spordis. Kui oled midagi alustanud, tuleb see lõpetada, ja lõppu vääriliselt tähistada. Sul on praegu, mille üle uhkust tunda. Kuid loorberitele heitmiseks ei ole veel õige aeg.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Ära püüa reaalsuse eest peitu pugeda. Kuid ära ka arva, et pead sellega pikki päevi tõtt vaatama. Ole reaalsusest teadlik, kuid ära kaota oma sihte silme eest. See, et olud pole olnud kõige soodsamad, ei tähenda, et nad ei või soodsaks muutuda. Tuul muudab suunda. Lähipäevil võid avastada, et see, millest unistanud oled, pole sugugi kättesaamatu.

Ambur 22. november – 21. detsember
Su südame hääl ei eksi kunagi. Iseasi, kas sa seda alati kuulad. Sest lisaks südame häälele kostab ka muid hääli. Ja mõnikord on need valjemad. Praeguses olukorras oleks targem vältida kogu muud müra, ja kuulata ainult seda häält, mis tuleb sügavalt sinu seest. See on ainus, mis kindlalt ei valeta.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
On aeg. Sa tunned seda, kuid ei usalda ennast. Liiga palju on juhtunud. Liiga vähe on olnud aega kohanemiseks. Sa peaksid hoo maha võtma ja endasse vaatama. Kas asjad liiguvad soovitud suunas? Kella tagasi keerata ei saa. Seda pole ka vaja. Vaja on vaid suuremat usku endasse.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Eilset päeva pole olemas. Homset päeva samuti mitte. Me saame elada vaid praeguses hetkes. Kuid sul on mälestused. Ja sul on plaanid. Need lähtuvad sinu eilsetest kogemustest. Küsi endalt, kas sa ei sea endale liiga rangeid piire ainult sellepärast, et oled kõrvetada saanud? Sinu tänasel olukorral pole mingit pistmist eilse ja homsega.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Me raiskame suuri summasid asjadele, mida me saaksime ka tasuta. Me arvame, et meie heaolu sõltub materiaalsetest asjadest. See on tõde ainult teatud piirini. Suuremal osal sellest, mis meid õnnelikuks teeb, ei ole hinnasilti küljes. Tõmba sel nädalal kulud koomale. Sa saad sellest ainult õnnelikumaks.