Palju õnne!
Sepo Seeman (45) 30. mai 1971 näitleja
Reet Linna (72) 1. juuni 1944 laulja, teleajakirjanik
Jüri Aarma (65) 30. mai 1951, näitleja, ajakirjanik
Kare Kauks (55) 2. juuni 1961 laulja
Tiina Tauraite (40) 2. juuni 1976 näitleja
Age Oks (46) 29. mai 1970, baleriin
Kaur Kender (45) 27. Mai 1971 kirjanik
Riho Kütsar (46) 27. Mai 1970 nöitleja
Sulev Valner (51) 28. Mai 1965 ajakirjanik, nõunik
Veljo Vares (35) 29. Mai 1981 korvpallur
Aire Koop (59) 30. Mai 1957 nöitleja
Vello Pähn (58) 30. Mai 1958 dirigent
Kaspar Lamp (35) 30. Mai 1981 korvpallur
Edgar Savisaar (66) 31. Mai 1950 Keskerakonna esimees
Iivi Anna Masso (49) 31. Mai 1967 ühiskonnateadlane
Raivo Rüütel (60). 1. juuni 1956 näitleja
Ivi Eenmaa (73) 2. Juuni 1943 poliitik
Lii Rebbas (72) 2. Juuni 1944 näitleja
Peeter Urbla (71) 2. Juuni 1945 filmilavastaja, produtsent
Andrus Allikvee (59) 2. Juuni 1957 nöitleja
Rait Pärg (50) 2. Juuni 1966 skulptor
Marko Kristal (43) 2. Juuni 1973 jalgpallur
Raiko Pachel (42) 2. Juuni 1974 ujuja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Meil kõigil on lootused. Meil kõigil on hirmud. Me püüame neid lahus hoida, et nad ei seguneks. Lootusest on alati rohkem kasu kui hirmust. Hirm halvab, lootus tõstab. Ometi vajame me ka hirmu, et see meid raskustest eemal hoiaks. Hoia asjad sel nädalal tasakaalus, ja loodetud progress ei jää tulemata.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Ära alahinda teadvuse jõudu. Ära kunagi arva, et miski on võimatu, kuigi kõik seda väidavad. Ära unusta, et eelkõige saad sa uskuda ainult endasse – ja ainult ennast. Võimalused, mis tunduvad olevat kättesaamatud, võivad kättesaadavaks muutuda hetkega. Selleks pead alati valmis olema. Selle nädala võimalused sinuga peitust ei mängi.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Elu on maagiline. Eksistents on väärtuslik. Kogemus on rikastav. Nii näib see täpselt senikaua kui asjad ei arene plaanipäraselt. Niipea, kui kõik hakkab sujuma, muutub elu... argipäevaselt halliks. Tunded muutuvad tuimaks ja me hakkame tahtma teistsuguseid tundeid. Ära keskendu sellele, mis on valesti. Keskendu sellele, mis on hästi, ja püüa sellest rõõmu tunda.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Autosõitu on täiesti võimalik nautida, kuni tundeni, et oleme autoga üheks saanud. Jõud liigub kätest ja jalgadest rooli ja pedaalideni, ja auto justkui väljendaks meie hoogu. Nii on see kõigega mida teed, kui sa paned sellesse oma hinge. Sul on olemas see, mis vajab sinu täielikku tähelepanu. Ära lihtsalt tegele sellega, investeeri sellesse kõik, mis sul on.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Miks me armume? Mitte keegi ei tea. Isegi need, kes on kaua siin maamunal elanud. Samas pole see ka küsimus, mille kallal oma pead vaevata. Sinu elus on üks läbiv teema, mis hõlmab küsimusi, millele pole võimalik vastata. Seda mõistes ja aktsepteerides võid leida vastused hoopis teistele küsimustele, mis aitavad sul rajada edasiteed.

Neitsi 24. august – 22. september
Kas tead, mis juhtuma hakkab? Kui tead, miks sa seda horoskoopi üldse loed? Ja kui ei tea, kui kindel sa võid olla, et sa tegelikult ka ei tea? Ilmselt sa tead, mis juhtuma hakkab, kuid sa tahaksid julgustust, et kõik läheb hästi. Sellisel juhul oled õiges kohas: võid julgelt oodata ja eeldada parimat. Väike ootusärevus käib asja juurde.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Ära unusta, et positiivsed muutused saavad tihti tulla alles siis, kui raskused on ületatud ja on toimunud teatav pingelangus. Pingelangusele eelneb pinge. Kui oled parasjagu pinge faasis, võib sulle vaid õnne soovida. Sa oled leidnud uue sihikindluse, ja edu on juba järgmise nurga taga. Ja sa jõuad selleni, isegi kui tee on käänuline.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Miks oled sa siin? Olgu, praegu sa sirvisid ajakirja ja nüüd loed horoskoopi. Aga miks me oleme sellel planeedil? Kindlasti on universumis veel kohti, kus olla. Me oleme siin, sest meil on siin töö teha. Me peame elu sellel planeedil paremaks muutma. Planeet ise on täiuslik, kuid elu, mis siia loodud on, mitte. Sel nädalal jõuad selles vallas palju ära teha.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kui palju me saame üksteist usaldada? Alati on olemas oht, et keegi võib eksida. Me oleme inimesed. Me teeme vigu. Selline on meie olemus. Võibolla peame me valvama, et me ei teeks neid vigu? Ära lennuta sel nädalal liiga teravaid kriitikanooli. Su sõnum jõuab kohale ka siis, kui see on pehmem ja taktitundelisem.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Meid tabab elevus, kui arvame, et meie lootused täituvad. Me langeme masendusse, kui midagi vahele tuleb. Ja nii sünnist surmani. Me ei lakka kunagi olemast lapsed. Õnneks õpime me ajapikku emotsioone varjama. Me arvame, et peidame neid hästi. Kuid teiste emotsioone näeme me ka siis, kui nad omateada neid varjavad. Sellest läbinägemisvõimest võib sul nüüd palju kasu olla.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Mitte ainult soengud, riided ja poplaulud ei aegu. Ka ühiskondlikud ja poliitilised trendid tõusevad ja langevad. Me elame ajastul, mis püüab vanu uskumusi kummutada jõulisemalt kui kunagi varem. Ometi on need uskumused meid kaitsnud ja tervetena hoidnud läbi aastatuhandete. Ära jookse kaasa trendidega. Uuri parem, kust ja kuidas need alguse saavad.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Me kõik oleme erilised. Meil kõigil on midagi anda. Me kõik väärime kiitust ja austust. Mõnikord me tunnetame seda ja käitume enesekindlalt. Mõnikord me tajume ükskõiksust, ja see sunnib meid oma hiilgust ja valgust endale hoidma. Sinu elus on asjad tasakaalust väljas, kuid olukord pole lootusetu. Abi tuleb täpselt õigel ajal – ja õigest kohast.