SÜNNIPÄEVAD

Siim Kallas (67) 2. oktoober 1948 poliitik
Andres Ots (71) 3. oktoober 1944 näitleja ja laulja
Donald-Aik Sild (47) 3. oktoober 1968 kergejõustiklane
Ave Alavainu (73) 4. oktoober 1942 luuletaja ja proosakirjanik
Anu Säärits (43) 4. oktoober 1972 teleajakirjanik
Oleg Sõnajalg (56) 5. oktoober 1959 ärimees ja laulja
Toomas Annus (55) 5. oktoober 1960 majandustegelane
Raul Rebane (62) 6. oktoober 1953 teleajakirjanik
Ain Prosa (48) 7. oktoober 1967 lavastaja
Lauri Leis (37) 7. oktoober 1982 kolmikhüppaja
Margus Lepa (62) 7. oktoober 1953 näitleja
Jaak Allik (69) 8. oktoober 1946 kultuuritegelane ja poliitik
Janno Reiljan (64) 8. oktoober 1951 majandustegelane ja poliitik
Harri Tiido (62) 8. oktoober 1953 ajakirjanik
Allan Martinson (49) 8. oktoober 1966 ärimees

Jäär 21. märts – 20. aprill
Armastus ja rahu. Nad on alati koos, ja keegi ei kahtle nende sõltuvuses teineteisest. Ometi pole nad sama asi. Rahu on võimalik ka ilma armastuseta. Ja armastus ilma rahuta. Vihkamine ja sõda on aga peaaegu sünonüümid. Vaata sel nädalal ette, mis jõud sinu elu valitsevad.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kas oled põhja välja jõudnud? Või on sul veel pikk tee minna? Kes on üldse öelnud, et pead minema nii sügavale kui vähegi võimalik? Allakäiku saab peatada igas selle etapis. Kui tunned, et jätkad langemist, on see su enda sisendamise vili. Tee praegusele langusele lõpp juba täna. Isegi kui see tähendab vaid peatumist.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Püramiide vaadatakse tänaseni nagu ilmaimet. Iidsed ehitised jäävad alati vaatamisväärsusteks. Huvi muude asjade vastu käib lainetena. See on loomulik ja vältimatu. Miski su elus peab unustusse vajuma. Ta on oma aja ära elanud. Aeg läheb edasi. On asju, mida sa pead avastama. Kuid kõigepealt pead vanast lahti laskma.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Me mõistame üksteist ka siis, kui meie vahel on keelebarjäär. Arusaamatuste tekkeks ei ole meil ühist keelt vaja. Mõistmiseks läheb vaja enamat kui väljendusoskust. Vaikimine võib olla arusaadavam kui sõnad. Ära toetu sel nädalal liialt sõnadele. Mõistmine jõuab sinuni muid kanaleid kaudu.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Meie elus ei ole midagi lihtsat. Mitte, et me armastaksime keerulisi probleeme. Probleemid lihtsalt tekivad. Ja sünnitavad uusi probleeme. Sellest nõiaringist on raske pääseda. Sind valdab praegu suur uudishimu. Kui teaksid, milliseid probleeme see tekitada võib, vaibuks su huvi...

Neitsi 24. august – 22. september
Usk ei liiguta mägesid. Vaja läheb ka jõudu. Ja mõistust. Ja isegi siis pole mäe liikumine garanteeritud. Kui aga mäge liigutama hakata, võib selguda, et mägi liigub üsna kergelt. Huvitavaid asju võib juhtuda, kui sa vaid üritad. Ka sel nädalal pole miski võimatu. Pead vaid proovima ja püüdma.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Me saame anda vaid oma parima. Mõnikord ka natukene rohkem. Mõnikord anname me aga ka oma halvima. Ja mõnikord arvame me halvimat andes, et anname oma parimat. Ära ole sel nädalal milleski liiga kindel. Isegi mitte oma kavatsustes. Mõõda üheksa korda, enne kui lõikad.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Lahkumised on alati kurvad. Need tuletavad meile meelde, et ka meie peame kunagi lahkuma. Kuid kas me tahaksime üldse igaveseks jääda? Keegi meist ei taha elada võõraste keskel. Me kõik tahame elada siin ja praegu, koos omade ja kallite inimestega. Seega meil on ainult praegune hetk. Ja sinu omas on väga palju rõõmu!

Ambur 22. november – 21. detsember
Meil veab elus sagedamini kui julgeme tunnistada. Mõnikord me lihtsalt ei näe seda. Ja mõnikord me kahtleme oma õnnelikes juhustes. Kui maagilisi asju juhtub liiga tihti, tuleb olla tähelepanelik. Mis võiks olla nende sündmuste sõnum? Nüüd juhtub midagi, millega sulle tahetakse midagi öelda. Võta sõnum vastu.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Inimesed on ikka ja alati püüdnud üksteisest paremad olla. See näib olevat kogu elu ja riigikorra alus. Võibolla on see omal kohal spordis, kuid kindlasti mitte elus. Ainus viis, kuidas edasi pääseda, on olla enda ja teiste vastu hea. Tuleta seda endale meelde, kui keegi sulle järgmist stardipauku peale suruma hakkab.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Me kõik peame oma potentsiaali võimalikult suurelt ära kasutama. Meil kõigil on erineval määral potentsiaali. Meile esitatakse erinevaid nõudmisi. Mõnele suuremaid, mõnele väikesemaid. Vaata ette, kuidas sa sel nädalal oma potentsiaaliga ümber käid. Ära pane kõike mängu, jäta endale mingi reserv.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kas sa oled selleks valmis? Kas sul on piisavalt võimekust? Ressursse? Su hinge närivad kahtlused. Ära ignoreeri neid. Ütle, mida mõtled. Lase lootusel ja lootusetusel avalikult tülli minna. Vaata, kumb neist peale jääb. Sellest sõltub sinu püüdluste lõpptulemus.