Palju õnne!
Rosanna Lints (21) 5. mai 1995 laulja
Gert Raudsep (46) 30. aprill 1970 näitleja
Merle Randma (63) 3. mai 1953, endine telediktor 
Hannes Võrno (47) 1. mai 1969 saatejuht, meelelahutaja
Taavi Teplenkov (41) 2. mai 1975 näitleja
Indrek Patte (57) 30. Aprill 1959 muusik
Kersti Tombak (39) 30. Aprill 1977 näitleja
Hendrik Vestmann (42) 30. Aprill 1974 dirigent
Tiina Mägi (77) 3. Mai 1939 ajakirjanik, Kodulinna liikumise eestvedaja
Trivimi Velliste (69 4. Mai 1947 poliitik
Andres Raid (61) 4. Mai 1955 teleajakirjanik
Rasmus Mägi (24) 4. Mai 1992 jooksja
Hardo Pajula (50) 4. Mai 1966 majandusteadlane
Indrek Visnapuu (40) 4. Mai 1976 korvpallur, treener
Anne Adams (59) 5. Mai 1957 laulja
Mait Trink (45) 5. Mai 1971 laulja
Tanel Veenre (39) 5. Mai 1977 ehtekunstnik

Jäär 21. märts – 20. aprill
Loodus ei anna alla. Lund võib taevast tulla kui palju tahes, kui on kevad, puhkevad pungad ja avanevad õied. Mitte keegi ei ütle, et nüüd aitab, jääme tuhandeks aastaks magama. Kui elukevad on igavene, miks ei peaks meie olema? Lootus, mida sel nädalal tunned, on igati õigustatud. See on lootus, mis on määratud täitumisele.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Me kõik tahame olla probleemidest üle. Sellepärast meeldibki meile valmistuda. Me planeerime kõike, et liikuda probleemidest sammu võrra kiiremini. Kõik laabub, kui me juhtumisi iseenda otsa ei komista. Aga mis siis, kui probleemi ei olegi? Mis siis, kui oleme ta lihtsalt välja mõelnud. Sinu elus on head praegu rohkem kui halba. Las see ollagi nii.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Isegi need, kes on saanud sellel planeedil kaua aega olla, ütlevad eluõhtul, et see oli vaid silmapilk. Sellepärast peaksime me kõik meeles pidama, et nautida tuleb iga hetke ja stress tuleb endast eemale peletada. Kõik läheb mööda. Alles jääb midagi vaid siis, kui suudame hetke nautida. Sel nädalal ootab sind ees üks selline hetk. Ära maga seda maha.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Mõnikord teame me täpselt, mida me tegema peame, isegi kui see pole täpselt see, mida me teha tahame. Kohusetunne võib samuti pakkuda rahuldust, mis siis, et meie vajadused räägivad millestki muust. Segaseks läheb siis, kui me ei tea, mida me tegema peame ja mida me teha tahame. Ainult siis võib juhtuda, et me teeme midagi, mida keegi teine tahab. Ole sel nädalal oma tahtmistest teadlik.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Elu on täis asju, mida me ei saa teha, sest neid ei lubata meil teha, või siis keelame me neid endale ise. Me püüame piirangutest üle olla. Me ei taha tunda end kui vangid. Mis siis, kui hakkaksime vähehaaval piire nihutama? Kahtlema selles, mida meile nii jõuliselt räägitakse? Sinu elus kerkib päevakorrale põnevaid küsimusi. Sa saad ka vastuseid, kui julged neid vastu võtta.

Neitsi 24. august – 22. september
Kes lõi selle planeedi? Kellel oli nii palju aega? Kes mõtles välja kogu selle hingematva ilu ja täiuslikkuse? Ja miks saatis ta inimesed siia, keset kõike seda ilu, kannatama? Võibolla selleks, et inimteadvus õpiks endast aru saama. Võibolla sellepärast peame me siin seda duaalsust kogema. Kõigel on kõrgem eesmärk, nagu sel nädalal näed.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Meile õpetatakse, et kui tahame elus midagi saavutada, peame olema kohusetundlikud ja töökad. See on muidugi tõde, kuid edu ei saa sõltuda ainult paarist isikuomadusest. Vaja läheb muu hulgas ka fantaasiat, julgust ja läbilöögivõimet. Sel nädalal pead asjad tasakaalus hoidma, siis ei jää midagi sulle kättesaamatuks.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kas sind jälgitakse ülevalt kõrgelt? Kas neile jõududele saab kuidagi meele järele olla? Kas neid on võimalik solvata ja pahandada? Kui saaksid kõrgemaid jõudusid kuidagi mõjutada, siis sa teeksid seda. Aga sa ei saa. Niisiis jää iseendaks. Tegutse omas rütmis. Lähtu informatsioonist, mis sul praegu on. Sa ei saa eksida.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kui me ei ole tähelepanelikud, võime kaotada perspektiivitunde. Väikestest asjadest saavad alguse suured probleemid. Me reageerime üle. Me muretseme. Mida rohkem me kulutame oma energiat emotsioonidele, mida me põhjendada ei oska, seda vähem saame me hakkama igapäevaste väljakutsetega. Pane sel nädalal prioriteedid paika. Siis ei saa sind keegi eksitada.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Kas iga päev on nagu iga teine päev? Kõik päevad algavad päikeseõusuga ja lõpevad päikeseloojanguga. Me uitame ringi, otsides toitu, ja läheme lõpuks magama. Nii on see alati olnud. Selline on elu sellel planeedil. Nii ettearvatav. Kuid see nädal on eriline. Ära lase end eksitada argirutiinist, ole valmis üllatuseks.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Ühed soovitavad järgida südant. Teised usuvad vaid mõistuse häält. Süda ja mõistus on tihti konfliktsed. Kas tunded on tähtsamad kui mõtted? See teema kummitab sind nüüd korduvalt. Mida sellises olukorras teha? Pane kõik kirja. Ühte tulpa tunded, teise mõtted. Kus nad nõustuvad? Seal on sinu kuldne kesktee.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kes merel on käinud, see teab, et allatuult on kergem liikuda. Me kõik tahame tunda, et loodus on meie poolt. Palju lihtsam on minna sinna, kuhu tuul meid viib. Kui meil pole just põhjust kuhugi mujale minna, siis sinna me enamasti lähemegi. Kuid tuult saab enda kasuks tööle panna, ja minna ikkagi sinna, kuhu minna tahad. Nii sel nädalal teegi.