Sünnipäevad:

Age Oks (45) 29. mai 1970 baleriin
Jassi Zahharov (61) 29. Mai 1954 ooperilaulja
Sepo Seeman (44) 30. mai 1971 näitleja, laulja
Jüri Aarma (64) 30. Mai 1951 näitleja, ajakirjanik
Iivi Anna Masso (48) 31. Mai 1967 ühiskonnateadlane
Edgar Savisaar (65) 31. mai 1950 poliitik
Reet Linna (71) 1. juuni 1944 laulja, teleajakirjanik
Raivo Rüütel (59) 1. Juuni 1956 näitleja
Liisi Koikson (32) 4. juuni 1983 laulja
Karl Martin Sinijärv (44) 4. Juuni 1971 luuletaja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Sa võid minna kaugemale, teha rohkem ja anda endast enamat kui sa arvad, et sa suudad. Sa pead lihtsalt oma eesmärgis kindel olema. Kui sa arvad, et sul on probleem, siis sa eksid. Kui sa arvad, et kõik lähebki nii nagu minema peab, on sul õigus. Vaja läheb vaid jõupingutust – ja usku iseendasse. Jää optimistiks, ja kõik laabub.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Õnn pöördub kiiremini kui me arvata oskame. Ühel hetkel ta naeratab, teisel hetkel jäävad temast maha põlenud lootuste varemed. See ei tähenda, et sinu plaanid peaksid sõltuma millestki nii heitlikust nagu õnn. Loomulikult läheb sul vaja ka õnne, kuid eelkõige oled sa sõltuv iseenda tahtejõust. Mida iganes sa sel nädalal teha tahad, saab see tehtud. Selles võid kindel olla.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Sa oled neid ahelaid kandnud kaua aega. Sa pead kõikjale minema aeglaselt – ja kõrvulukustava kolina saatel. Sa oled nendega kokku kasvanud. Ja nüüd korraga on need ahelad kadunud! Neid ei ole enam! Kuidas see juhtus? Ja miks sa ikka veel longates kõnnid? Muutused, mis tulevad, on nii ootamatud, et sul on raske vanadest harjumustest vabaneda. Anna endale aega.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Mõni peab sust lugu. Teine mitte. Sa ei tea kunagi, kas õigus on neil, kes sinust lugu peavad, või neil, kes sinust läbi näevad. Kuid miks sa arvad, et nemad sinu üle otsustavad. Kas sa ise pead endast lugu? Kui sul on sel nädalal tunne, et oled ennast alt vedanud, analüüsi olukorda põhjalikult. Senikaua, kui sa oled ainus, kellele sa aru andma pead, saab kõike veel parandada.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Sa tuhnid minevikus, lootes seal midagi muuta. See pole kellelgi õnnestunud. Paremal juhul on nad suutnud muuta oma mälestusi mineviku sündmustest, mitte sündmusi ennast. Selle asemel võiksid sa sõita hoopis tulevikku, kus kõike saab muuta. Kuidas seda teha? Väga lihtne! Kõik, mida tegema pead, on elama tänases päevas. Olevik viib sind varem või hiljem tulevikku.

Neitsi 24. august – 22. september
Oletame, et sa oled metsas. Su telefon ei tööta. Ühtki majakat ega teesihti ei paista kusagilt. Mida sa teed? Kas ootad, kuni keegi teatab su kadumisest ja abijõud kohale jõuavad? Ei, sa kasutad oma sisemist kompassi. Kui tehnoloogia alt veab, muutub see tugevamaks. Ja viib sind sinna kuhu vaja. Avasta see endas nüüd, ja lase sel end juhtida.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kas sa pole juba piisavalt vana, et paremini teada? Kas poleks juba aeg lõpetada unistamine? Keegi ei aktsepteeri sind sellisena nagu sa oled. See sunnib sind kahtlema otsuses, mille langetanud oled. Sa kardad, et oled midagi valesti teinud, aga sa ei ole. Sa oled teinud kõike õigesti. Seega unusta inimesed, kes sinu üle kohut mõistavad. Oma otsuste eest vastutad sina, mitte nemad.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kui su mõistus sünnitab ühe kahtluse teise järel, kuula oma südant. Süda ei saa sind kunagi petta. Süda ei saa ka puruneda, kuigi see on levinud metafoor. Süda on alati sinu eest väljas, seetõttu peaksime me seda esimesena kuulda võtma. Kuula oma südant, ja sa saad teada, et oled õigel teel. Nüüd võid täie südamega pühenduda sellele, millele sa pühenduda tahtsid.

Ambur 22. november – 21. detsember
Milline on sinu maailm praegusel hetkel? Kas sinu reaalsus on raske? Või hoopis meeldiv? Nagu unenägu? Või nagu põnevusfilm? Milline see ka ei oleks, sel nädalal tuleb sul hakata asju teistsuguses valguses vaatama. Alguses on see raske. Aga iga päevaga läheb see kergemaks. Ja sa näed, et su reaalsus on täpselt selline nagu sa tahad.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Kujutle, et oled näljane. Sul on valida. Kas jurakas šokolaaditahvel. Või toitev eine, mille valmimine võtab natuke aega. Kumma valid? Kergetele valikutele on raske vastu panna. Ja kui sa kord juba neid eelistama hakkad, unustad paremad valikud. Seega tahtejõud on sel nädalal su parim sõber. Võta vastu pakkumine, mis nõuab küll aega, kuid on sulle kasulikum.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Me kõik püüame reeglitest kinni pidada. Selline on kokkulepe. Ometi hiilime me kõrvale reeglitest, mis on ebaõiglased. Kui vähegi võimalik, siis me rikume seadusi, mis on meile kahjulikud. Sina oled praegu ühtaegu nii reeglite kehtestaja kui ka nende rikkuja. Peatu ja vali ainult üks roll. Su elu läheb sellest kergemaks.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Tavaliselt on õige see valik, mis sünnib justkui iseenesest. Kui hakkame kaaluma ja endas kahtlema, ei jõua me kunagi õigele otsusele. Ja kui jõuamegi, siis kahtleme ka selles. Et teada õiget vastust oma praegusele olukorrale, tee seda, mis esimesena pähe tuleb. Jah, see tundub järelemõtlematu, aga kui sa seda ei tee, ei jõua sa iial järgmise otsustava sammuni.