Sünnipäevad:

Tõnu Tepandi (67) 4. juuli 1948 näitleja
Anne Veesaar (58) 4. juuli 1957 näitleja
Liivika Hanstin (44) 4. Juuli 1971 näitleja
Rein Lang (58) 4. juuli 1957 meediaärimees
Tõnu Oja (57) 4. juuli 1958 näitleja
Olaf Suuder (43) 5. juuli 1972 teleajakirjanik
Priit Kuusk (42)6. Juuli 1973 teleajakirjanik
Berit Aljand (30) 8. Juuli 1985 ujuja
Triin Aljand (30) 8. Juuli 1985 ujuja
Raul Vaigla (53) 7. juuli 1962 kitarrist
Margus Prangel (41) 7. juuli 1974 näitleja
Jüri Nael (40) 9. juuli 1975 koreograaf ja tantsupedagoog

Jäär 21. märts – 20. aprill
Me peaksime alati rääkima tõtt, sest valel on enamasti lühikesed jalad. Kuid tõde on suhteline. Keda sa võid usaldada? Kes on see, kes sind alt ei vea? Usalda oma instinkti. Sa ei pruugi teada täit tõtt, kuid sa vajad kedagi, kes aitaks sul seda müsteeriumi lahendada. Üksi sa sellega hakkama ei saa.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Kas oled valinud õigesti? Kas kusagil on veel parem lahendus? See, mis sa otsustasid, võib praegu tunduda mõistlik, kuid kas see on nii ka kahe nädala, kahe kuu pärast? Sul ei jää muud üle kui riskida ja loota parimat. Ära mõtle sellele, mis juhtub kahe kuu pärast. Sa elad siin ja praegu.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Me ei ole loodud võrdseteks. Ega ka mitte sarnasteks. Sa tead, mille poolest sa erined. Sa tead oma tugevaid ja nõrku külgi. Kui pead kellelegi nende kohta aru andma, jää diplomaatiliseks. Ära mõista kohut ei tema ega enda üle. Ta ei peagi sind mõistma. Kuid ta hakkab sinusse uskuma, kui lased oma tegudel kõneleda.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Loomingulised inimesed ei saa kunagi oma töid valmis tähtajaks. Ometi on meil kõigi ajaraamid, millest me peame kinni pidama. Sina oled ametis millegi kallal, mille tulemus on sulle tähtsam kui valmimise tähtaeg. Paraku ootab ka keegi teine seda tulemust. Pead leidma kompromissi, mis ei ohustaks sinu professionaalsust.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Me kõik eksime. Me käitume hoolimatult. Me otsustame valesti. Me oleme inimesed ja me ei saa sinna midagi parata. Mis oleks praegu suurim viga? Kui tahad sel nädalal head tulemust, pead jääma kohusetundlikuks ja pidama antud lubadusi. Miski muu pole tegelikult tähtis.

Neitsi 24. august – 22. september
On võimalusi, mida tuleb oodata terve elu. On võimalusi, mida me peame otsima. Nad ei näita end meile. Ja kui me neid ei otsi, leiab keegi teine selle võimaluse, mis oleks just sinu jaoks vajalikke uksi avanud. Ära jää sel nädalal lootma heale õnnele. Kui tahad midagi, siis mine ja võta.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Käes on kiired ajad. Aeg voolab nagu liiv sõrmede vahelt. Või nii see tundub. Tegelikult pole aeg nii kiire kui sa kardad. Kui oma ülesande tükkideks murrad ja seda tükkhaaval täitma hakkad, võib selguda, et sul on nii aega kui ka võimeid. Ära näe kolle seal, kus neid ei ole.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Miski ei lenda nii nagu kujutlusvõime. Ta kihutab alati meist eespool, ületades mängleva kergusega teele kerkivaid takistusi. Kui me ise nende takistusteni jõuame, osutuvad nad ületamatuteks. Kutsu sel nädalal oma kujutlusvõime kaugustest tagasi, et ta aitaks sul lahendada probleemi, mis on otse su nina ees.

Ambur 22. november – 21. detsember
Miski ei kesta igavesti. Kõik lõpeb. Kuid see pole nii hirmus kui see kõlab. Sest millegi lõpp on alati millegi algus. Sel nädalal tundub sulle, et paljud asjad on lõppemas. Ära lase kurbusel hinge pugeda. Võid avastada, et nende lõppudega ei kaasnegi kaotust ja valu.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Sul on praegu mitu rauda tules. Elus on liiga palju stressi ja probleeme. Kuidas sellest pääseda? Üritada kõiki probleeme korraga lahendada? Või teha seda ükshaaval? Mõningaid probleeme polegi vaja lahendada. Neile tuleb lihtsalt selg keerata. Õpi ignoreerimise kunsti. See võib sul elus marjaks ära kuluda.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Me elame vaid korra, ütlevad mõned uskumused. Teised jällegi kinnitavad, et me taassünnime. Kas sa võid kindel olla, et kunagi kauges tulevikus on sul ideaalne elu? Muidugi mitte. Seega tuleb sul selle eluga teha, mida teha annab. Kui hoolega vaatad, võid avastada, et päris palju annab ära teha.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kujutle, et keegi suudab su mõtteid lugeda. Mida ta neist välja loeks? Milliseid saladusi ta paljastaks? Võid kindel olla, et sel nädalal ei loe keegi su mõtteid. Sinu kavatsused jäävad ainult sinu teada. Kuid sul on midagi, mida sa tahaksid kellegagi jagada. Vaata ette, kelle oma usaldusaluseks valid.