Sünnipäevad:
Andres Roosileht (39) 30. Jaanuar 1976 näitleja
Väino Puura (64) 30. Jaanuar 1051 laulja
Ken Saan (39) 31. Jaanuar 1976 saatejuht
Maret Ani (33) 31. Jaanuar 1982 tennisist
Hendrik Sal-Saller (49) 31. jaanuar 1966 muusik
Dave Benton (64) 31. Jaanuar 1951 laulja
Urmo Aava (36) 2. Veebruar 1979 autorallisõitja
Aleksander Tammert (42) 2. Veebruar 1973 kettaheitja, pronksmedalivõitja
Airi Allvee (43) 2. Veebruar 1972 laulja
Getter Jaani (22) 3. veebruar 1993 laulja
Jesper Parve (35) 3. Veebruar 1980 korvpallur
Mart Poom (43) 3. Veebruar 1972 jalgpallur
Indrek Tarand (51) 3. Veebruar 1964 poliitik
Laine Mägi (56) 3. Veebruar 1959 näitleja
Raoul Kurvits (54) 3. Veebruar 1961 maalikunstnik, arhitekt
Marko Matvere (47) 4. veebruar 1968 näitleja
Piret Kalda (49) 4. veebruar 1966 näitleja
Valdo Randpere (57) 4. Veebruar 1958 muusik, poliitik
Andres Sõnajalg (54) 5. Veebruar 1961 ärimees

Jäär 21. märts – 20. aprill
Kes ei tahaks teada, mis kohe juhtuma hakkab? Ja kes ei jätaks parema meelega vahele halvad uudised? Kuigi elus pole just arukas halbu uudiseid ignoreerida... See ei tähenda mõistagi, et sinuga juhtuks nüüd midagi halba. Vastupidi! Kõik on kõige paremas korras, ja aina paremaks läheb, nagu sel nädalal ise võid veenduda!

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Lihtsaimad asjad on alati parimad! Mis ei tähenda, et keerulised asjad ei võiks head olla. Kui aga asja tuum on lihtne ja ilus, mis mõtet on seda siis keeruliseks ajada? Probleemid tekivad vaid siis, kui hakkad komplitseerima midagi, mis laheneb iseenesest. Lase sel nädalal ajal lihtsalt voolata. Ära tee temast välja.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Imelikul kombel suudab inimene kõige raskemas olukorras rahulikuks jääda. Ja hakkab tormama nagu peata kana siis, kui ta võiks lihtsalt istuda ja olukorda vaadelda. Niipea, kui elu muutub rahulikuks, leiame me midagi, mis meid närvi ajab. Ära tee sel nädalal seda viga. Jää rahulikuks nii tõusu kui ka mõõna ajal.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Sa tead, kuidas asjad peaksid olema, kuid sa kahtlustad, et kõik ei lähe nii nagu sa endale ette kujutad. See on rahutukstegev olukord, eriti kui mängus on inimesed. Palju erinevaid inimesi. Mida sellises olukorras teha. Ära usalda eelarvamusi. Ära usalda ootusi ja lootusi. Usalda ainult tõde. See avaldub juba lähipäevil.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Mõni inimene kasutab iga juhust, et nuriseda. Teine lepib kõigega. Ta suudab andestada iga üleastumise. Mõlemad lähenemised on äärmuslikud. Tihti on raske otsustada, kas olukorraga tuleb võidelda või sellega leppida. Sul on dilemma. Kas sind aitaks võitlus? Sellele on lihtne vastata: proovi olukorraga leppida.

Neitsi 24. august – 22. september
Tõde teeb alati haiget. Nagu ka visiit hambaarsti juurde. On valu, mida me peame kannatama. Kuid ka sellega tuleb ettevaatlik olla. Me ei pea end tarbetult karistama iga möödalaskmise eest. Sina õnneks ei teegi seda viga. Mida teha tuleb, seda sa teed. Sa vaatad tõele näkku, ja selles pole midagi halba.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Esile on kerkimas väga eriline olukord. Side kellegagi, kes on sulle tähtis, on süvenemas. Just siis, kui asjad ülesmäge minema hakkavad, tekib sul tunne, et kõik ei saa olla nii ilus nagu paistab. Aga saab! Sa ei pea muretsema asjade pärast, mis võivad juhtuda. Sa pead lihtsalt vastu võtma selle, mis tuleb.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Sulle ei meeldi kõik, mida sa tunned, kuid vähemalt sa tunned midagi. Vähemalt ei ole elu sind nii tuimaks teinud, et sa ei tunne enam midagi. Kuigi mõningaid tundeid on raske kanda, on see väike hind rõõmu ja rahulolu eest, mida sa tunda võid. Sel nädalal on sul põhjust olla õnnelik ja rahul. Ole selle eest tänulik.

Ambur 22. november – 21. detsember
Mis sind häirib? Ja kas sa lased sellel tõepoolest oma päevi rikkuda? Kas sa lased sellel sääsel elevandiks paisuda ja elevandil portselanipoe segi trampida? Loomulikult mitte. Mille pärast sa siis muretsed? Sul ei ole raske leida teed, mida mööda edasi minna. Peaasi, et sa lõpetaksid õigel ajal tagasivaatamise.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Enne kui läheb kergemaks, peab minema raskemaks. Sa oled sellises olukorras varemgi olnud ja alati ellu jäänud. Sa tuled sellest alati välja tugevamana. Mis peaks nüüd teistmoodi olema? Sa oled kaotanud usu kõigest ühes oma elu valdkonnas. Et seda tagasi saada, pead olema enda vastu aus.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Pessimist muretseb ka siis, kui ta saab häid uudiseid. Kui juhtub midagi head, saab see tähendada vaid üht: kohe juhtub midagi halba. Optimist ei tee elu tõusudest ja mõõnadest numbrit. Kaks sammu edasi, üks samm tagasi on ikkagi edasiminek. Sina oled midagi saavutanud. Ära heitu väikesest tagasilöögist.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Igal lool on kaks poolt. Neid saab kasutada lõputute perspektiivide avamiseks. Me kõik näeme asju erinevalt. Me kuulame erinevaid arvamusi, kuid usume vaid iseennast. Nii jäävad meie eelarvamused meile alles. Me ei saa ilma nendeta. Sina pead sel nädalal meelt muutma. Tee seda omadel tingimustel.