SÜNNIPÄEVAD:

Margarita Voites (79) 30. oktoober 1936 laulja
Iivo Nei (84) 31. oktoober 1931 maletaja
Mart Helme (66) 31. oktoober 1949 diplomaat
Merle Palmiste (45) 1. november 1970 näitleja
Villu Tamme (52) 2. november 1963 muusik
Ingrid Rüütel (80) 3. november 1935 muusika- ja rahvaluuleteadlane, endine presidendiproua
Peeter Tooma (69) 3. november 1946 laulja
Siiri Oviir (68) 3. november 1947 poliitik
Pearu Paulus (48) 3. november 1967 laulja
Mart Mardisalu (47) 3. november 1968 raadiohääl
Anne Paluver (63) 4. november 1952 näitleja
Gunnar Loho (60) 4. november 1955 muusikaprodutsent
Arvo Volmer (53) 4. november 1962 dirigent
Andrei Korobeinik (35), 5. november 1980 ärimees
Kaido Höövelson (Baruto, 31) 5. november 1984 sumomaadleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Sa arvad, et tead, mis juhtuma hakkab. Ära ole selles nii kindel. Kindel võid olla vaid ühes – sa üllatud taas. Võibolla meeldivalt, võibolla ebameeldivalt. Aga igal juhul ootamatult. Niisiis ära püüa midagi ennustada, eriti sel nädalal. Saatusel on sinu jaoks varuks üllatus, mis tuleb sul vastu võtta.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Edu redelil turnides saame me kõik tunda kaaslaste tuge ja abi. Nad juubeldavad ja annavad praktilist abi. Nad annavad sulle teed ja näitavad kohti, kus saab hinge tõmmata. Alles siis, kui oled liiga kõrgele jõudnud, hakkavad mõned neist unistama sinu allakukkumisest. Mida kõrgemale sel nädalal jõuad, seda vähem tuge sul on.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kas oled asju teistmoodi vaatama hakanud? Kas oled leidnud vastused küsimustele, mida sa esitadagi ei julge? Kas oled teinud avastusi, mis sind ühtaegu rõõmustavad ja hirmutavad? Ära muretse. Protsess, mida sa praegu läbi teed, on hirmutav, kuid oluline. Elu toob peagi otsustava läbimurde.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Vastumeelsus on ohtlik asi. See röövib sinult enesekindluse ja annab õigustuse halvaks käitumiseks. Ja mis kõige hullem – see rikub tuju. Anna endale sel nädalal lubadus lähtuda oma otsustes vaid armastusest ja inspiratsioonist. See vabastab sind automaatselt negatiivsetest tunnetest, mis sind viimasel ajal kummitavad.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Ole pealegi rahulolematu. Parem olla rahulolematu kui hoolimatu. Parem olla ettevaatlik kui hooletu. Sa tahaksid oma hingerahu tagasi saada. Sa ei saa seda enne kui oled täitnud teatavad kohustused. Mida varem sellega alustad, seda kiiremini soovitud hingeseisundi saavutad. Algamas on töine nädal.

Neitsi 24. august – 22. september
Harjumused tekitavad turvatunnet. Kogemustepagas on alati lahendustest pungil. Kõik, mis tundmatu tekitab ärevust. Kogemustest pole mingit kasu. Mis on sinu elus praegu teistmoodi kui tavaliselt? See, mida sa tundmatuks pead, on äraproovitud kogemus uues kuues.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Sind peetakse üldiselt mõistlikuks inimeseks. Sinu poole pöördutakse, kui häda käes. Sa oled kannatlik ja abivalmis. Sa oled valmis aitama ka siis, kui sinu ekspertiisi ei vajata. Praegu on sul elus keegi, kes ei mõista su pingutusi hinnata. Oled sa kindel, et pakud oma abi õigele inimesele?

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kõik ei ole läinud nii nagu sa tahad. Sind ei ole vääriliselt koheldud. Oled sunnitud oma ootusi koomale tõmbama. Kas see jääb nii veel kauaks? Muidugi mitte. On vaid aja küsimus, kui sinu talenti märgatakse, ja su auväärne positsioon taastub. Senikaua hoia madalat profiili.

Ambur 22. november – 21. detsember
Su elus on liiga palju pingeid. See on muutnud sind tundlikuks. Sa pead iga süütut nalja endavastaseks solvanguks. Säilita rahu. Ära lase kõrgematel jõududel end niimoodi narrida. Sind on lihtsalt proovile pandud. Ära näita sel nädalal kellelegi oma haavatavust. Eemaldu konfliktikolletest. Peagi läheb kergemaks.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Sind peetakse efektiivseks töötajaks. Sa oled vankumatu ja sihikindel. Kui midagi ette võtad, siis selle sa ka lõpule viid. Kuid miskipärast on need omadused viimasel ajal kuhugi kadunud. Sa oled hõivatud hoopis millegi muuga. Mõtle järele, kas tegutsed õiges valdkonnas? Äkki on nüüd aeg ametivahetuseks?

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Imed sünnivad kogu aeg. Ka keset kõige lootusetumat olukorda. Just siis, kui arvad, et oled täiesti üksi, võib selguda, et su elus on keegi, kes on valmis pool koormat enda kanda võtma. Selline inimene on sul mitte üksnes silmapiiril, vaid juba käeulatuses. Tee oma silmad lahti.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Milles sa eksinud oled? Mida sa teha saad, et seda parandada? Kelle ees sa vabandama pead? Aitab küsimustest. Otsime vastuseid. Sa tunned end süüdlaslikuna. Ometi pole sul millegi pärast vaja vabandada. On aeg lõpetada muretsemine asjade pärast, mida niikuinii muuta ei saa.