Palju õnne!
Hendrik Toompere (51) 5. juuni 1965 näitleja ja lavastaja
Tõnis Lukas (54) 5. Juuni 1962 ajaloolane, poliitik
Katrin Nielsen (58) 5. Juuni 1958 näitleja
Toomas Varek (68) 6. juuni 1948 poliitik
Urve Tiidus (62) 6. juuni 1954 teleajakirjanik
Neeme Järvi (79) 7. juuni 1937 dirigent
Enn Eesmaa (70) 7. juuni 1946 poliitik
Astrid Kannel (49) 7. juuni 1967 ajakirjanik
Ingo Normet (70) 8. juuni 1946 lavastaja
Krista Kruuv (45) 8. juuni 1971 purjetaja
Rain Tolk (39) 9. juuni 1977 filmimees, näitleja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Muutuste tuuled puhuvad, seda on selgelt tunda. Hetkel, kui sünnib midagi uut, võib see tunduda kasutuna. See pole veel see, mis ta paistab olevat, kuid ka mitte see, milleks ta saama peab. Anna talle aega. Sulle võib tunduda, et sinult on midagi ära võetud, kuid peagi saab selgeks, et sa oled hoopis midagi saanud.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Mõned valmistuvad, mõned loodavad usule. Mõned armastavad isamaad, mõned otsivad kohta, kuhu mugavam pesa teha. Kõigile tundub, et nad kuuluvad kuhugi. Kui see kuuluvustunne kõikuma lööb, toob see kaasa suure pettumuse. Õnneks ei juhtu seda just tihti. Aga praegu võid end nii tunda. Ära muretse, sellest kaosest sünnib midagi uut ja head.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Me peaksime üksteist armastama. Kuid on see üldse võimalik? Kuhu jäävad siis meie igapäevaelu intriigid? Kust me pingeteks ainest ammutame? Sõbrad ja vaenlased on sama mündi kaks poolt. Nad vahetavad harva meeskonda. Kui nad seda teevad, on see väga silmiavav. Sinu elus pole ükski inimene praegu see, kes ta paistab olevat, kuid otsest ohtu ei kujuta neist sulle keegi.


Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kellesse sa võid uskuda? Kellega sa saad usalduslikult rääkida? Neile küsimustele ei ole kerge vastuseid leida. Sel nädalal saad nii mõndagi enda ja teiste kohta teada. See võib põhjustada pingeid, aga kogemused ise on hindamatud . Need aitavad sul ümbritseda end inimestega, kelle seltskond pole üksnes toetav, vaid ka hariv ja rikastav.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Elul on kummaline komme meid aeg-ajalt eksirännakutele saata. Me oleme omateada kindlas kohas, ja korraga on kõik muutunud. See pole ainult halb. See, mis sa praegu enda ümber näed, äratab su hinge. Sa oled teel hingelise avanemise poole, ja see aitab esile tuua sinu tõelisi võimeid. Niipea, kui neile võimaluse annad, saad kõik, mida tahad.

Neitsi 24. august – 22. september
Kas me võlgneme midagi elule? Enamik meist vastaks eitavalt. Kõik, mis meil on, oleme me välja teeninud. Me pole hetkegi puhanud. Me pole kohustustekoorma all murdunud. Seega elu võib meid vabalt ka natuke toetada, sõltumata sellest, kas me pingutame selle nimel või mitte. Sa ei pea praegu pingutama pooltki nii palju kui sa arvad. Elu tahab sulle oma võlga maksta.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Sa ei pea lendama, kui pea kohal kogub hoogu torm. Sa võid vabalt maa peale jääda. Ahju kütta ja varbad elusa tule poole sirutada. Sa võid vabalt öelda, et mis liig, see liig, ja mitte midagi teha. Paremaid tingimusi oodata. See oleks kõige mõistlikum lahendus. Pilved ei jää taevasse igaveseks. Päike tuleb jälle välja. Senikaua hoia madalat profiili.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kui miski on valesti, tunneme me seda iga oma ihurakuga, ükskõik, kui veenvalt meile vastupidist ei väidetaks. Kui me seda tunnet alla suruda püüame, tabab meid kirjeldamatu väsimus. Inimkeha oskab tõde valest eraldada paremini kui mõistus. Ole ettevaatlik instinktide ja soovmõtlemisega. Asjad pole praegu päris nii nagu nad paistavad.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kuna sa pole üliinimene, pole mõtet sinult ka võimatut nõuda. Kui sa siiski seda saavutada püüad, vajad sa õigeid vahendeid. Kui sul neid pole, ära üritagi. Kuid mis siis, kui see, mille poole sa püüdled, on saavutatav? Siis pead mängu panema kogu oma vaimujõu ja kõik vahendid, mis sul olemas on. Ainult sina tead, kas see on liiga suur ohver.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Sa võid ju olla teatud küsimuses kahevahel, kuid sul on ainult üks süda ja üks mõistus. Ja just praegu kaaluvad südameasjad mõistuse üle. Kui sa tõesti kavatsed oma südant järgida, on sul vähem valikuvõimalusi kui sa arvad. Aga sul on ka vähem muresid! Hiljutised rasked kahtlused annavad teed inspireerivale meelekindlusele.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sul on rauast närvid. Kuid sa ei pea neid kurnama. Sa pead vaid suutma olla täpselt see, mille jaoks sul on potentsiaali. Sa pead olema ka kartmatu. See, mis algas kerge, muretu seiklusena, areneb millekski palju tõsisemaks. Sa pead mõned asjad oma elus ümber hindama. Tegele sellega ja ära hooli millestki muust.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Peagi peaksid pinged su pea kohalt hajuma. Lukud ja riivid purunema. Uksed avanema. Paraku oled sa end aga oma vangikongi sisse müürinud. Vabaduse unustanud. Olukorraga leppinud. Kuid kõik pole veel kadunud. Selle nädala sündmused tuletavad sulle meelde, mida sa tahad ja kuidas seda saada. Pead vaid võimalusest kinni haarama.