Palju õnne!

Inga Lunge (35) 11. veebruar 1981 näitleja
Luisa Värk (29) 6. veebruar 1987 laulja
Kerli Kõiv (29) 7. veebruar 1987 laulja
Elina Pähklimägi (33) 7. veebruar 1983 näitleja
Allan Noormets (52) 9. veebruar 1964 näitleja

Karl-Andreas Kalmet (27) 8. Veebruar 1989 näitleja
Marica Lillemets (58) 9. Veebruar 1958 ajakirjanik
Marek Kalmus (45) 9. Veebruar 1971 kulturist
Gertu Pabbo (20) 10. Veebruar 1996 laulja
Edda Paukson (67) 10.veebruar 1949 astroloog
Andres Sõnajalg (55) 5. Veebruar 1961 ärimees ja laulja
Raul Andresson (49) 5. Veebruar 1967 modelli-ärimees
Kersti Kuusk (48) 5. Veebruar 1968 laulja
Ele Kõlar (65) 6. Veebruar 1951 laulja
Andres Lipstok (59) 6. Veebruar 1957 Eesti Panga endine juht
Piret Järvis (32) 6. Veebruar 1984 laulja ja teletoimetaja


Jäär 21. marts – 20. aprill
On olukordi, mis ärritavad, vihastavad ja kurvastavad meid. Me võime püüda neid vältida. Me võime otsida rahulikumat teed ja tõusta konfliktidest kõrgemale. Kuid meie kannatus pannakse ikkagi proovile. Kui sind sel nädalal niimoodi proovile pannakse, pea meeles, et see on proov, millega sa saad hakkama. Kustuta raev lootuse ja valgusega oma südames.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Õnn kipub olema meie elus miski, mis on ikka ja alati järgmise nurga taga. Temani jõudmiseks tuleb ületada veel üks takistus. Ja just siis, kui me ta peaaegu kätte saame, libiseb ta järgmise nurga taha. Selline tagaajamine kestab täpselt senikaua, kui sa saad aru, et õnn ei asu väljaspool sind. Leia ta iseendast üles, ja ta jääb su juurde alatiseks.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Kui me teaksime, millise ime läbi me sellele planeedile oleme saabunud, ei suudaks ükski maine probleem enam meie südameist rõõmu röövida. Meil on tohutult vedanud, ent me unustame selle ja eksime ära. Me seostame end oma probleemide ja mõtetega. See on kurb väljavaade. Sel nädalal tuletatakse sulle meelde, kes sa oled, miks sa oled ja mida sa suudad.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Kui me püüame piisavalt kaua ja pingutame piisavalt kõvasti, saavutame me tavaliselt uskumatult palju. Edu ei ole midagi kättesaamatut. Ta on igaühe jaoks olemas. Ta on alati lähedal. Ta tahab vaid näha jõupingutust, sest muidu ei saa sa temast rõõmu tunda. Sel nädalal on sul taas võimalus tal sabast kinni haarata. Sa tead, mida tegema pead.


Lõvi 23. juuli – 23. august
Ei ole mingit kosmilist vandenõud. Sa pole taevaseid vägesid solvanud. Jah, alati ei lähe asjad nii nagu vaja, kuid potentsiaal on endiselt olemas. Seega eilsetele läbikukkumistele ei maksa liiga suurt võimu anda. Käes on uus nädal ja täna on uus päev. Haara härjal sarvist ja tee ära see, mis tegemata jäi. Selleks pole enam ainsatki takistust.

Neitsi 24. august – 22. September
Mida sa ootad? Kui kaua aega on möödas sellest, kui sa ootama hakkasid? Kas see, mis sa ootad, on tulemas? Kas sa oled ikka kindel, et pead ootama? See, mis sa teha tahad, on ammu valmis. Pead vaid protsessi käivitama. Olukord on rohkem sinu kontrolli all kui sa arvad. Astu esimene samm, ja järgmised lähevad juba libedalt.

Kaalud 23. September – 23. oktoober
Kui sa kardad, et midagi võib juhtuda, küsi endalt, miks. Miks sa arvad, et probleem on lahendamatu ja takistus ületamatu? Faktorid, mis meid tagasi hoiavad, on enamasti psühholoogilised. Kui me usume, et miski on võimalik, siis seda see ka enamasti on. Usu endasse rohkem, ja miski jääb juhtumata – või siis juhtub just see, mis vaja.

Skorpion 24. oktoober – 21. November
Inimesed mõtlevad tihti, kas juhtus just see, mis juhtuma pidi. Kas see oli saatus? Kas see oli kõrgem plaan? Kas me mitte ei omista kosmosele suuremat võimu oma elu üle kui me peaksime? Universumil on alati oma plaan, kuid sinul on vaba tahe. Seda kõige positiivsemalt viisil rakendades saad sel nädalal täpselt seda, mida tahad.

Ambur 22. November – 21. detsember
Sa võid olla nii loominguline kui sa seda tahad. Sul on kujutlusvõimet. Sul on leidlikkust. Sa oskad end väljendada mitmel viisil. Sa oled omal alal tugev, ja see, mis sa praegu teed, teeb sind tugevaks. Selle nädalal sündmused süstivad sinusse optimismi juurde. Kõik märgid näitavad, et tulemusi ei pea sa enam kaua ootama.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Julged valikud on muinasjutu teema. Neile on üles ehitatud närvekõditavad seiklusjutud ja haaravad draamad. Meile meeldib lugeda ja vaadata teiste julgeid valikuid, kuid ise me neid tegema ei kiirusta. Mis siis, kui neil on mingid ebasoovitavad tagajärjed? Sinu selle nädala valikud võiksid olla julged. Need viivad sind kõige kiiremini edasi.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
On üllatav, kui paljud inimesed arvavad midagi, kuigi faktidega nad neid arvamusi kinnitada ei suuda. Mitte kellelegi ei meeldi vastamata küsimused. Kuid elu on üks lõputu vastamata küsimus. Müsteerium, mida keegi pole lahendada suutnud. Sinu selle nädala edu sõltub sellest, kui head on sinu kavatsused. Heast kavatsusest piisab täiesti.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Mõni inimene mõtleb ainult lihtsaid mõtteid. Kas tema elu on sellepärast parem kui kellegi teise oma? Vaevalt. Sina maadled tihti keeruliste küsimustega. Asjadel on alati mitu tahku. Ka sel nädalal ei ole sul sellest pääsu. Kuid õnneks ei ole su probleemid ka ületamatud. Nende kahandamiseks vajad sa vaid üht – tarkust. Ja seda on sul piisavalt.