Sünnipäevad:
Luisa Värk (28) 6. veebruar 1987 laulja
Piret Järvis (31) 6. Veebruar 1984 laulja
Kerli Kõiv (28) 7. veebruar 1987 laulja
Elina Purde (32) 7. veebruar 1983 näitleja
Andrus Veerpalu (44) 8. veebruar 1971 suusataja
Andres Maimik (45) 8. Veebruar 1970 filmirežissöör
Meelis Pai (47) 9. Veebruar 1968 teatrijuht
Allan Noormets (51) 9. Veebruar 1964 näitleja
Marica Lillemets (57) 9. Veebruar 1958 ajakirjanik
Jürgen Veber (32) 10. Veebruar 1983 mustkunstnik
Edda Paukson (66) 10. Veebruar 1949 astroloog
Lauri Liiv (38) 11. Veebruar 1977 laulja
Silver Meikar (37) 12. Veeburar 1978 poliitik
Marju Kuut (69) 12. Veebruar 1946 laulja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Üksi olemine pole veel üksindus. Sa võid olla üksi ka inimesi täis ruumis. Sa ei ole praegugi üksi, kuid sa tunned end üksildasena. See on tegelikult sinu vaba valik. Selle asemel, et inimesi eemale peletada, võid sa neile öelda, et vajad hetkel hingamisruumi. Ole teadlik oma tundlikkusest ning anna sellest ka lähedastele teada.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Sind on tabanud loomingulisuse puhang, ja kõige parem on seda väljendada lähedasele inimesele – ükskõik, kas partnerile või heale sõbrale. Praegu on parim aeg suhtlemiseks, sest vastastikusest mõttevahetusest sünnivad parimad ideed. Peaasi, et sa seda aega mingile rutiinsele tegevusele ei raiskaks. Püüa olla sündmuste keskpunktis, sa väärid seda.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Sündmused intensiivistuvad. Mõtted selginevad, otsused sünnivad. Korraga tunned sa, et oled valmis parandama midagi, millega tegelemist oled sa kuid edasi lükanud. Sa ei lase enam end nurka suruda, sa tahad reeglid ümber kirjutada, et need su olukorraga paremini sobiksid. Jätka julgelt seda, mida teed. Sa ei kahetse.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Mõnikord teeme me täpselt seda, mida peame tegema, kuid see lihtsalt ei toimi. Me hakkame kahtlustama, et kõrgemad jõud töötavad meie vastu. Meid ümbritseb kaos, mida iganes me ka ei teeks. Tekib tunne, et pole mõtet midagi muuta, varem või hiljem läheb ikka kõik untsu. Hiljem võibolla, kuid praegu mitte. Tee, mida tegema pead.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kuidas sa tead, et miski on sinu jaoks ette määratud? Lase sel minna. Kui see sinu jaoks on mõeldud, saadab universum selle sinu juurde tagasi. Ja kui ei? Siis ei juhtu midagi hullu – see polnud sulle määratud. Võltsid žestid ei too sulle sel nädalal midagi head. Väldi neid tegemast ja ignoreeri neid. Ehedad tunned sa ise ära.

Neitsi 24. august – 22. september
Küsimusi on alati rohkem kui vastuseid. Kuid kas see on ikka nii. Tihti saab ühele küsimusele anda mitu erinevat vastust. Mida rohkem me mõtleme, seda selgemaks saab, et igal asjal on mitu külge. Sa ei saa sel nädalal kõiki vastuseid, kuid sa saad häid vastuseid. Nende põhjal saab juba midagi otsustada.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kas sul on sõpru kõrgetel kohtadel? Igal juhul on sul suurte ambitsioonidega sõpru. Kui neid poleks, oleks su elu palju rahulikum ja stressivabam. Kuid samas oleks su elu ka igavam. Ära võta sel nädalal kriitikat liiga tõsiselt. Ära lase teiste stressil endale üle kanduda. Su sõprade seas on üks, kes oskab sulle nõu anda. Kuula teda.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kui tahad olla võitja, ära karda kaotada. Kui sa ei taha vigu teha, ära tunne hirmu eksimise ees. See ei tähenda, et peaksid nüüd olema hooletu. Loomulikult pead sa olema tähelepanelik, kuid eelkõige pead sa ennast usaldama. Õiged valikud pole alati need, mis sind populaarseks teevad. Ole sellest üle.

Ambur 22. november – 21. detsember
Miks huvitavad meid neutraalsed teemad nagu ilm? Miks me tunneme suuremat huvi kuulsuste kui oma naabrite vastu? Sest me vajame midagi, mis meie tähelepanu kõrvale juhiks. Meie aeg on siin ju nii üürike. Me ei tea, kust me tulime ja kuhu me läheme. Kui sel nädalal tõeliselt süvened, jõuad jälile ühele saladusele.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Mida sa tead? Miks sa seda tead? Kas sa tead kõike selle kohta? Mitte ühelegi neist küsimustest ei saa midagi kindlat vastata. Sa tead midagi, kuid sa ei tea kunagi kõike. Sa saad otsuseid langetada selle põhjal, mida sa tead. Kontrolli sel nädalal hoolikalt kõiki fakte. Sul pole praeguse otsuse langetamisel eksimisruumi.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Kui maailm on täis veepisaraid, oled sina meri. Kui maailm on täis lukkusid, oled sa võti. Seal, kus kõik mängu pooleli jätavad, oled sina valmis jätkama. Ometi ei usu ka sina alati iseendasse. Sa tead, et sa oled tugev, kuid sa ei usu, et see on pluss. Selle nädala sündmused tõestavad sulle, et pühendumus tasub ära.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Kerge on olla tugev. Pead vaid vältima hirmu nõrkuse ees. Kui liiga kaua oma nõrkustele mõtled, hakkad neisse uskuma. Kui kardad kohtumõistmist, hakkad end süüdlaseks pidama. Kuid nõrkus, mis kasvab välja püüust kellegi tundeid säästa, on tegelikult tugevus. Pea seda sel nädalal meeles, ja kõik saab korda.