Sünnipäevad:

Helgi Sallo (74) 10. august 1941 laulja ja näitleja
Mart Sander (48) 10. august 1967 laulja
Luule Komissarov (73) 11. august 1942 näitleja
Kristjan Üksküla (28) 10. august 1976 näitleja
Teet Margna (43) 7. august 1972 saatejuht

Jäär 21. märts – 20. aprill
Peamine on usk iseendasse. Ilma selleta ei oleks sul peaaegu midagi. Sa pole üksnes luudest ja lihast koosnev keha. Sa oled hing, energia. Sa oled jõud, mis võib kõik enda ümber maatasa teha. Kui seda tead, oskad seda jõudu ka konstruktiivselt rakendada. Õpi oma sisemise jõuga vastutustundeliselt ümber käima.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Elu ilma armastuseta on nagu taim ilma õiteta. Kuid mitteõitsvaid taimi on terve maa ja ilm täis, see ei tähenda, et nende juures oleks midagi valesti. Armastus on seletamatu asi. Teda ei saa kuidagi tõestada. Sina võid nüüd avastada õied taimel, mis pole iial õitsenud. See elu ime peaks sulle andma lootust.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Sa tahad, et sul läheks paremini. Sa unistad, et kõik su probleemid kaovad. Sa tahad, et sul oleks põhjust enda üle uhke olla. Seda kõike on su elus tegelikult piisavalt, aga sa ei näe seda. Me ei saa siin elus peaaegu kunagi täpselt seda, mida me saada tahame. Võibolla peaksime me õppima rõõmu tundma sellest, mida me saame?

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Maailm on muutunud tervise- ja turvalisusehulluks. Me viime ellu muudatusi, mis ei oleks meile aastakümnete eest pähegi tulnud. Samal ajal ei ole meie elu raasugi tervislikum ega turvalisem. Vastupidi, ohte on juurdegi tulnud. Ära mõtle sel nädalal kõigele, mis meie elus on ohtlik. Mõtle ainult sellele, mis on hea, ja tegutse vastavalt.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kas sa unistad millestki, mis on kättesaamatu? Kas maksad millegi eest, mida saaksid ka tasuta? Oled viimasel ajal rahaliselt ja emotsionaalselt tasakaalust väljas. Energia kaob sinna, kuhu see minema ei peaks, ja vastu ei tule sealt midagi. Ilmselt on aeg oma elus prioriteedid ümber paigutada.

Neitsi 24. august – 22. september
Sa ihkad muutust. See omakorda mõjutab olukorda, milles sa praegu oled. Juba ainuüksi mõte, et sa oled valmis loobuma, viib sind loobumisele lähemale. See protsess võib olla raske, kuid see on hädavajalik. Uus uks su elus avaneb alles siis kui teine on sulgunud. Kiirenda seda protsessi sel nädalal nii palju kui saad.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Meid õpetatakse ja nõustatakse igal sammu. Ometi ei tee see meid elutargemaks. Elutarkus tuleb vaid elades ja vigu tehes. Saavutused tulevad vaid raske töö hinnaga. Ära karda sel nädalal vigu, mida oled teinud ja mida alles teed. Need on sinu tulevase edu kasvulava. Igal elemendil su elus on oma kindel koht ja eesmärk.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kõik läheb nii nagu sa tahad, kui sa suudad vaid oma eesmärke endale piisavalt selgelt teadvustada. Kui sa pole kindel, mida sa tahad, siis on ilmselt viimane aeg endas selgusele jõuda. Sa ei pea praktiliselt mitte midagi muud tegema. Ainult eneseusust piisab, see on esimene samm. Muutused tulevad alles siis, kui oled neiks valmis.

Ambur 22. november – 21. detsember
Tasakaalu pole. See on peamine häiriv faktor sinu elus. Sa tunned, et midagi on liiga palju, ja midagi on puudu. Tasakaalu saavutamine on su esmane ülesanne. Sellest, kui harmooniliseks suudad sa oma füüsilise ja vaimse keskkonna muuta, sõltub lõpptulemus. Säilita rahu. Usu endasse. Kõik läheb nii nagu minema peab.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Elu on viimasel ajal täis vastuolulisi prioriteete. Sinust peab paratamatult saama žonglöör, kes tasakaalustab oma erinevaid ressursse, jättes ühe baasi katteta ja kaitstes teist, teadmata, kuhu see kõik viib. Sel nädalal näib, et kõik hakkab liikuma ühes suunas. Usus sellesse uude suunda ja anna edasiliikumisel endast parim.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Kas õelus hea eesmärgi nimel on õigustatud? Mõnikord kindlasti. Mõnikord jõuab tõde kohale ainult šokiteraapia kaudu. Kui keegi ütleb sulle sel nädalal halvasti, püüa selgusele jõuda tema kavatsustes ja tegelikus sõnumis. Tõde vabastab.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Tulevikunägemused tekitavad meis tihti ebakindlustunnet. Meie ootused on alati suuremad kui see, mida reaalsus pakkuda saab. Minevikku vaadata on kergem, kuigi pilt, mis sealt avaneb, on sama udune. Mineviku varjud paistavad hirmsamad kui nad tegelikult on. Õnneks on sinu olevikus kõik selge ja arusaadav. Püüa sellesse hetke võimalikult kauaks jääda.