Palju õnne!
Toivo Asmer (69) 8. Jaanuar 1947 ekspoliitik ja ärimees
Andres Tarand (76) 11. jaanuar 1940 poliitik, loodusteadlane
Oleg Gross (66) 11. Jaanuar 1952 ettevõtja
Mark Soosaar (70) 12. jaanuar 1946 poliitik, filmimees
Esta Simakova (Estin, 43) 12. Jaanuar 1973 laulja
Anne Loho (34) 12. Jaanuar 1982 laulja
Carmen Mikiver (52) 13. jaanuar 1964 näitleja
Mailis Reps (41) 13. Jaanuar 1975 poliitik
Kristjan Hirmo (40) 13. Jaanuar 1976 saatejuht ja DJ
Vello Janson (68) 14. Jaanuar 1948 näitleja
Even Tudeberg (53) 14. jaanuar 1963 ärimees
Urmas Vaino 14.01.74
Terje Pennie 9.01.60

Jäär 21. märts – 20. aprill
Võimalik, et sa kahtled omaenda võimekuses. Võibolla arvad sa, et sul ei ole teatavat võimu. Kuid isegi sellisel juhul oled sa ikkagi tugevamal positsioonil kui sa arvad. Sa oled sattunud õigel ajal õigesse kohta ja sa tead täiesti loomulikult, mida, kuidas ja millal teha. Usalda oma instinkti, see ei valeta sulle kunagi.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Miks me peame käituma nagu täiskasvanud? Miks ei võiks me olla nagu lapsed, kes me sisimas ikka veel oleme? Mis pagana pärast me peame maksma makse ja üüri? Miks ei võiks me möllata liivakastis, samal ajal kui keegi teine neid kohustusi täidab? Keegi nõuab sinult täiskasvanulikumat suhtumist. Sa oled selleks täiesti võimeline, nagu peagi näed.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Me täheldame tihti, et mõned asjad saadetakse meile, et meid proovile panna. See tähendab, et mõned asjad tulevad meie juurde, et meid inspireerida ja hingestada. Ei saa ju olla nii, et tulevad ainult stressiallikad. Küsi endalt, milliseid rõõmupakke sa viimasel ajal saatuselt oled saanud. Neid on olnud rohkem kui sa arvad...

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Elu sellel maamunal pole alati nii lihtne kui me tahaksime. See pole ka nii raske, kui me kardame. Mõnikord jooksevad asjad omi radu pidi, mõnikord peame me võitlema, et neid rööpas hoida. Enamasti kõnnime me ise kuldsel keskteel. Kujutlsuvõime sunnib meid vahel sealt kõrvale astuma. Sel nädalal teed sina ootamatu pöörde, ja sa ei kahetse seda.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Inimesed, kes vaatavad ainult asjade päikesepoolt, peavad kandma päikeseprille. Kuid see ei tee veel pimedusse jõllitamist paremaks valikuks. Need, kes otsivad peidetud tõdesid, avastavad peagi, et nende avastamiseks jääb ühest elueast väheks. Sel nädalal ei teeks päikesesse vaatamine kellelegi kahju. Ja päikeseprille pole ka veel vaja...

Neitsi 24. august – 22. september
Heade uudiste järele on meil kõigil suur vajadus. Ajakirjandusest me seda ju eriti ei saa. Seega tuleb häid uudiseid levitada teistes kohtades. Näiteks siin. Pole kahtlust, et uue aasta algus on sinu jaoks olnud õnnelik. Ja see ei lõpe niipea. Senikaua, kui sa suudad püsida positiivsel lainel, tuleb positiivseid sõnumeid aina juurde. Mõned neist juba sel nädalal.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kes valitsevad maailma? Vanad? Noored? Kui vanad dikteerivad noortele, kuidas maailma valitseda, peame lootma, et nad mäletavad, millistest reeglitest ja seadustest nad omal ajal ise lahti saada tahtsid. Sest maailma annab alati parandada, mitte ainult praegu. See nädal toob su ellu positiivseid muutusi. Võta need vastu ja muuda nendega maailma.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Kas sa võid loota heale nädalale? Mida üldse tähendab hea? Loteriivõitu võid sa vaevalt loota, kuigi miski pole võimatu. Ehk piisab aga sellest, kui suhted, töö ja elu sujuvad? Suured asjad algavad alati väikestest. Ja õnne otsimist tuleb alustada iseenda seest. Sul on selleks põhjust ja võimalusi nüüd küllaga. Ära jäta neid kasutamata.

Ambur 22. november – 21. detsember
Kui me näeksime ainult seda, mis on ilmselge, milleks meile siis üldse kujutlusvõime? Milleks rõõmustada inspiratsioonisädeme üle, mis süütab meie sisemise loomingulisuse? Kuigi mõistlikke ideid ei tasu kõrvale heita ainult sellepärast, et nad on igavad, võid sina nüüd küll pühenduda kaugemate unistuste püüdmisele. Anna endast kõik, ja sa võidad kõik.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Sa tahad teha seda, mis on õige ja õiglane. Kuid sa tahad teha ka seda, mis on realistlik. Tõde ja õiglus põlevad su südames, kuid realismiga pole sel alati mingit pistmist. Sel nädalal on tõe, õigluse ja reaalsuse piirid pisut hägused. See on sinu võimalus teha täpselt seda, mida sa teha tahad. Hoolimata kõigest, mis selle vastu räägib.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Sa ei karda raskusi. Sind ei heiduta hoiatused, et miski, mida sa teha tahad, on võimatu. Sa oled kannatlik. Kogemus on sulle õpetanud, et inimesed loobuvad oma unistustest liiga kergesti. Nad kardavad halvimat ja teevad seda, mis parajasti kõige kergem tundub. Mitte sina. Sa oled arukam ja kavalam, ja sellepärast saavutad sa nüüd rohkem.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Mitte kõik suured kunstiteosed ei ole sündinud inspiratsioonipuhangust. Armumine ei ole peaaegu kunagi kellegi kavatsus. Parimad asjad siin elus sünnivad üllatusest. Nad saavad teoks ilma meie vaba tahte osaluseta. Sina leiad end praegu olukorrast, mida sa oodata ei osanud. Ole kannatlik. See olukord võib sind veel positiivselt üllatada.