Sünnipäevad:

Eve Kivi (77) 8. mai 1938 filminäitleja

Meelis Põdersoo (31) 9. Mai 1984 näitleja

Ilomai Küttim (Electra, 40) 9. Mai 1975 diskor, raadiohääl

Maria Avdjushko-Taska (47) 9. Mai 1968 näitleja

Tarvi Thomberg (33) 10. Mai 1982 maadleja

Hanna Ild (Hannah, 34) 12. Mai 1981 laulja

Ketlin Backhmann-Põldroos (41) 12. Mai 1974 moekunstnik

Helin-Mari Arder (41) 12. Mai 1974 laulja

Argo Ader (45) 12. Mai 1970 kulturist

Aivar Mäe (55) 12. Mai 1960 koorijuht

Tajo Kadajas (62) 12. Mai 1953 laulja, helilooja

Marika Tuus (64) 12. Mai 1951 ajakirjanik

Triin Koch (40) 13. Mai 1975 dirigent

Evelin Samuel (40) 13. Mai 1975 laulja

Margus Tabor (53) 13. Mai 1962 näitleja

Anu Välba (41) 14. mai 1974 teleajakirjanik

Martin Reim (44) 14. mai 1971 jalgpallur

Andrus Vaarik (57) 14. mai 1958 näitleja

Priit Pihlap (57) 14. Mai 1958 muusik

Jäär 21. märts – 20. aprill

Öeldakse, et me peame raha halbadeks aegadeks kõrvale panema, aga kui neid aegu ei tulegi? Sukasäärde kogutu devalveerub, samal ajal kui me naudime täiuslikku küllust. Milles seisneb sellisel juhul meie investeering? Sul on praegu midagi, mida sa pead tegema. Paremate/halvemate aegade ootamine ei vii sind kuhugi. Tegutse praegu, ja sa võid vilju juba üsna varsti lõigata.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Teadmises peitub jõud. Me tunneme end üldiselt kindlamalt, kui me saame aru, mis toimub. Müstika on põnev ainult fantaasiamaailmas. Reaalsuses tahame me asjadest aru saada. Sul on praegu piisavalt pingeid, kuid sa tead kindlalt üht: kui tahad, siis saad sellest kõigest üle. Usu endasse, ja mitte miski ei jää sulle sel nädalal kättesaamatuks.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni

Mida rohkem mõtled, seda selgemaks saab, mis tegelikult toimub. Kuid sellele mõelda ei ole alati lihtne. Mõnikord vaatavad sulle vastu su enda vead. Sa liiguksid parema meelega edasi. Õnneks on sul ka palju sellist, mille üle uhke olla. Kui sel nädalal mõned vanad vead sind kummitama tulevad, võta nende pakutud väljakutse vastu. Sa ei kahetse seda.

Vähk 21. juuni – 22. juuli

Sa tead, kuidas esitada raskeid küsimusi. Kuidas sulle endale meeldiks neile vastata? Sel nädalal ei ole sina küsija rollis. Sel nädalal pead sa vastama. Pealtnäha tundub kõik lihtne ja kerge. Kuid informatsiooni kõige tähtsam osa on pealispinna all. Kraabi seda, ja nähtavale ilmub palju muudki huvitavat. Kuid protsess on juba käivitunud. Ära püüa enda eest peitu pugeda.

Lõvi 23. juuli – 23. august

Sul on mille üle mõelda, millest rääkida ja mille pärast vaielda. Sul on lootust suurem osa oma võitlustest võita. Sind imetletakse ja austatakse ja see on hea lähtepunkt oma sõnumi edasiandmiseks. Kui tunned sel nädalal, et sul jääb eneseusust puudu, peatu korraks ja püüa seda ammutada sealt, kus sa seda alati oled saanud. Kaalul on liiga palju, et sellise tühiasja pärast võiduga riskida.

Neitsi 24. august – 22. september

Sul on liiga palju teha, liiga palju mõelda, liiga palju vastutada. Kui suur osa sellest kõigest on tõeliselt tähtis? Kui miski sellele mõeldes kahe silma vahele jääb, pole see ilmselt nii tähtis ja sa võid selle edasi lükata. Sellega, mis esimesena meenub, tegele kohe. Niipea, kui prioriteedid on paigas, hakkab protsess kiiremini arenema.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Miks me teeme seda, mida me alati oleme teinud? Sest me teame, kuidas seda teha! Sellest on saanud harjumus. See tundub mugav ja turvaline. Mõnikord tuleb aga peatuda ja endalt küsida, ega me rutiini langenud ei ole? See on üks selliseid nädalaid. Lahendus, mida otsid, ei tule sealt, kust sa oled seda harjunud leidma.

Skorpion 24. oktoober – 21. november

Mitte keegi meist ei tunne ennast nii hästi kui me tahaksime. Me mõistame mõningaid oma isiksuse aspekte, kuid ka sealt on mõnikord üllatusi oodata. Me kogeme tundeid, mida oleme püüdnud vältida ja satume olukordadesse, mida peame endale võõraks. See on osa maise elu kogemusest. Kui sel nädalal juhtub midagi, millega sa harjunud pole, võta seda kui teretulnud vaheldust.

Ambur 22. november – 21. detsember

Õnn ja võim ei käi ilmtingimata käsikäes. Üks ei vaja teist. Sul võib olla üht, kuid mitte teist. Nad ei sõltu teineteisest, kuid neil on sellegipoolest midagi ühist. Mõlemad on ajutised. Sa võid nende puudutuse maha magada. Sa võid mitte osata neid täiel määral kasutada. Püüa sel nädalal olla nende kahe ressursi kasutamisel mõistlik ja mõõdukas. Siis jäävad nad sinu juurde kauemaks.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar

Allahindlused ei paku peaaegu mitte kunagi õiget rahuldust. Hinnad langevad vaid mõttetul kaubal. Kõigele, millel on vähegi väärtust, kollast lipikut külge ei panda. Ometi hoiame me hindadel silma peal, lootes, et asi, millest me salaja unistanud oleme, muutub imekombel taskukohaseks. Sina võid sel nädalal avastada, et see, mis sa tahad, on sulle taskukohane ka täishinnaga.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar

Kui sul kusagil kord juba viltu vedama hakkab, tekib kergesti tunne, et allamäge läheb ka kõik muu. See ei ole enamasti nii. Sul on probleem vaid ühes valdkonnas, ja sellisena tuleks seda ka kohelda. Kui tunned end praegu meeleheitlikuna, ära lase kogu lootusel allavoolu minna. Mõtle positiivselt, ja kõik hakkab vähehaaval paremaks muutuma.

Kalad 20. veebruar – 20. märts

Potentsiaal töötab mõlemat pidi. Me võime maailma positiivselt panustada, kuid me võime maailma ka kahjustada. Kuid see, kui miski on võimalik, ei tähenda veel, et see juhtubki. Sa oled praegu valusalt teadlik kellegi tumedast poolest. Sinu ülesanne on välja selgitada tema kavatsused. Kui need on positiivsed, pole sul põhjust karta.