SÜNNIPÄEVAD:

Heiki Kranich (54) 9. oktoober 1961 poliitik
Küllo Arjakas (64) 10. oktoober 1951 ajaloolane ja poliitik
Pirjo Levandi (47) 10. oktoober 1968 laulja
Rain Pilve (45) 10. oktoober 1970 autovõidusõitja
Lauri Nebel (67) 11. oktoober 1948 näitleja
Ivo Uukkivi (50) 11. oktoober 1965 näitleja
Kaie Mihkelson (67) 12. oktoober 1948 näitleja
Iivi Lepik (73) 13. oktoober 1942 näitleja
Paul Mägi (62) 13. oktoober 1953 dirigent
Marika Vaarik-Soo (53) 13. oktoober 1962 näitleja
Jaan Ehlvest (53) 14. oktoober 1962 maletaja
Jüri Jaanson (50) 14. oktoober 1965 sõudja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Me kõik teame, et peame õigel ajal õiges kohas olema. Mis need õige aeg ja koht on, aduvad meist vähesed. Enamasti ei suuda me paigalseisu ja edasiliikumise vahel vahet teha. Sinu jaoks jääb praegu arusaamatuks, kas sammhaaval edasiliikumine on üldse edasiminek. Tundub, et oled samas kohas. Vaata paari päeva pärast uuesti.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Maailm on täis hingetohtreid. Ja baare kerkib iga nurga peale. Me joome ja kurdame. Me vajame abi. Meil kõigil on erilisi lugusid rääkida. Pole kõrvu, mis neid kõiki kuulata jõuaks. Praegu tahab keegi sulle midagi hingelt ära rääkida. Kuula ta ära, ja vaata, mis juhtub sinu südamega.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Me elame erilisel ajastul. Selles on liiga palju halba, aga ka midagi head. Me peame elama reaalsuses ja tõele silma vaatama. Tõde pole aga kunagi olnud nii valede võrku punutud. Sina saavutad sel nädalal midagi ainult juhul, kui suudad iseendaks jääda. See on ainus tõde, millest lähtuma pead.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Selles maailmas on alati midagi, mille pärast muretseda. Me ei pea hirmude ülesleidmiseks midagi tegema. Nad ümbritsevad meid tiheda sõõrina. Ja nad väärivad meie tähelepanu. Sinu elus on praegu juhtumas midagi head. Ära lase hirmudel seda varjutada. Toida ja kasvata seda.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Meie planeet on universumis nagu kärbsemust. Kosmos, mis seda ümbritseb, on üüratu ja kestab igavesti. Aeg ja ruum on lõputud. Meie algame. Ja lõpeme. Meie ajud ei suuda aduda lõpmatust. Niisiis me ignoreerime seda. Pea siiski meeles, et lõpmatute võimaluste maailmas on kõik võimalik!

Neitsi 24. august – 22. september
Me peame ajaga kaasas käima. Muud võimalust meil ei ole. Ometi hoiame me kõik kinni minevikust. Sest selleta poleks meil ju tulevikku. Unusta sel nädalal need klišeed. Jäta minevik ja tulevik sinna, kus nad on – silmapiiri taha. Ole ainult praeguses hetkes ja võta sellest kõik, mida võtta saad.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Seda hetke oled sa kaua oodanud. Rasked ajad on möödas. Veidi veel, ja sa oled kindlalt tõusuteel. Sinu senised raskused olid vaid õppetund. Sul ei olnud neist pääsu. Võta praegust seisakut kui võimalust puhata ja energiat koguda. Kohe läheb sul seda vaja, et uutesse kõrgustesse tõusta.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Me kõik tahaksime endast hea mulje jätta. Me ei suuda seda alati, nagu ei suuda seda tegelikult mitte keegi. Sa arvad, et tead kõiki vastuseid. Sa arvad, et suudad täita kõigi ootused. Ära esita endale liiga kõrgeid nõudmisi. Lepi sellega, et sinus pettutakse, nii nagu sa pettud vahel iseendas.

Ambur 22. November – 21. detsember
Sa ei taha midagi valesti teha. Sa tahad kõike õigesti teha. Kas sa ei arva, et pingutad üle? Me oleme tihti ise endal jalus. Me hävitame omaenda plaane. Sinu praegused vastandlikud soovid ja unistused lõhestavad sind. Sa pead kõigepealt iseendas üksmeele leidma, enne kui saad selle leida koos kellegi teisega.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Mida rohkem trenni teed, seda rohkem trenni teha jõuad, ja seda paremaks läheb su vorm. Kuid kellele sa sellega muljet avaldada püüad? Kui see on keegi muu kui see, kes vaatab vastu peeglist, kõnnid libedal jääl. Sinu parim vorm saab meelitada ainult sind ennast. Ja ainult siis on su tegevus ka jätkusuutlik.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Aeg on anda kujutlusvõimele tiivad. Seda, mis sa saavutada püüad, ei saavuta sa iial kuivadest instruktsioonidest lähtudes. Niisiis ära ürita midagi kivisse raiuda. Ole loominguline ja loomulik. Ja samuti ole ettevaatlik, mida sa tahad. Kui kõik õigesti teed, võid seda tõepoolest saada.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Me ei saa alati seda, mida tahame. Meil kõigil on hirme ja kahtlusi, mis kärbivad meie tiibu. Psühholoogilised barjäärid on mõnikord veelgi hullemad kui füüsilised tõkked. Kui tahad praegu kuhugi välja jõuda, pead tegema vaimse läbimurde. Anna oma meeled vabaks, ja juhtuda võib midagi enneolematut.