• Anne Veesaar (60) 04.07.1957, näitleja
  • Ines Aru (78) 01.07.1939, näitleja
  • Merle Karusoo (73) 01.07.1944, lavastaja
  • Henrik Normann (46) 01.07.1971, näitleja
  • Ott Aardam (37) 01.07.1980, näitleja ja teatrijuht
  • Jüri Pootsmann (23) 01.07.1994, laulja
  • Jüri Ratas (39) 02.07.1978, peaminister
  • Urmas Väljaots (36) 02.07.1981, moepolitseinik
  • Sten Karpov (33) 02.07.1984, näitleja
  • Triin Ruumet (29) 02.07.1988, filmirežissöör
  • Tõnu Oja (59) 04.07.1958, näitleja

HOROSKOOP 30. JUUNI – 6. JUULI

JÄÄR: 21. MÄRTS – 20. APRILL

Uued uksed on avanemas ja sina oled neist uljalt sisse astumas. Su väike hirm muutuste ees on normaalne, nii et ära lase end heidutada. Proovi seltskonnas viibides end taltsutada, sest kipud praegu tavapärasest kiiremini ägestuma.

SÕNN: 21. APRILL – 20. MAI

Suhtepuntraid täis nädal. Hea aeg klattida ära ammused intriigid, sest need saavad nüüd kiiresti ja mõistlikult silutud. Oled energiline ja jõuad palju. Kõikidest su tegemistest jääb jälg maha ja sa võid hakkama saada millegi tõeliselt inspireeriva ja suurega.

KAKSIKUD: 21. MAI – 20. JUUNI

Suures ringis toimuvad arutelud panevad su sisemise energia taas õigetpidi pöörlema. Nädala esimene pool on täis aktiivseid asjatoimetusi, nopid siit-sealt ideid ja jagad neid ka teistele. Saad siiski mingi õppetunni, mis võib esialgu valus olla, kuid üsna ruttu selgub, milleks see vajalik oli.

VÄHK: 21. JUUNI – 22. JUULI

Nädal soosib loovat toimetamist ja unistuste poole pürgimist. Saad asjadega, mis pikalt vindunud, kiiresti hakkama ja imestad, miks sa varem nendega tegelenud pole. Inimsuhted tekitavad sel nädalal siiski rohkem peavalu kui rõõmu. Ära lase end teistel mõjutada.

LÕVI: 23. JUULI – 23. AUGUST

Nädala algus on hoogne, täis kohtumisi ja üllatusi. Topid oma nina igale poole, kuhu võimalik, kuid haiget sa seetõttu õnneks ei saa. Nädala teises pooles võta rahulikumalt, veeda see rahulikumas paigas. Pidutsetud on küll, nüüd on aeg akusid laadida.

NEITSI: 24. AUGUST – 22. SEPTEMBER

Pead kaardid kiiresti ümber mängima. Sa oled liialt uljalt ühele konkreetsele ettevõtmisele või inimesele panustanud. Sul kipub vaip alt libisema – tegutse ja jääd püsti! Nädala lõpus hingad kergendatult. Sa oled auga välja teeninud ühe karastava kokteili.

KAALUD: 23. SEPTEMBER – 23. OKTOOBER

Nädal algab aktiivselt nii tööinimeste kui puhkajate jaoks. Neil, kel koolid lõpetatud, on samuti kiired ajad, sest rattalt maha tulemine näib raskem, kui võiks arvata. Su pea on täis uusi ideid ning sa ei tea, kuhu ja kellega neid jagada. Pane kirja! Kui täna kõik ideed kasutusse ei lähe, võib neist homme kasu olla. Ära lase headel mõtetel tühja joosta.

SKORPION: 24. OKTOOBER – 21. NOVEMBER

Ühe inimese käitumine on sul kopsu üle maksa ajanud. Ütled oma arvamuse välja ja rohkemgi veel – öeldud saab kõik, mis südamele kogunenud. Võite seetõttu mõnda aega tülis olla ja üksteisest kaarega mööda käia, kuid õhu puhastamine on vahel vajalik.

AMBUR: 22. NOVEMBER – 21. DETSEMBER

Hektiline nädal täis ootamatusi ja üllatusi. Ära imesta, kui kohtad välisreisil olles tänavakohvikus kaasmaalast, keda pole kaua näinud. Praegu on õige aeg juhe seinast tõmmata ja akusid laadida. Üllataval kombel ei vaja sa taastumiseks nii pikka puhkust kui teised. Nii uskumatult, kui see ka ei kõla, võib sinu puhkus praegu olla ka aktiivne töörabamine.

KALJUKITS: 22. DETSEMBER – 19. JAANUAR

Sind rebitakse kümneks tükiks, sest kõik tahavad sinust osa saada. Samas on su ärrituslävi madal. Kui kõik ei lähe nii, nagu oled plaaninud, viskad kohe kulbi nurka ja paned asjale punkti. Hinga sisse ja välja ning proovi uuesti.

VEEVALAJA: 20. JAANUAR – 19. VEEBRUAR

Nädal venib kui tigu. Ootad, et midagi juhtuks, kuid asjatult. Miks ei juhtu? Sest magavale kassile ei jookse hiir suhu. Tahad armuda, kuid ega armastus sulle koju ukse taha koputama tule! Tegutseda on vaja. Jalad kõhu alt välja, parimad hilbud selga ja õue! Ainult toimetades saab õnn õuele saabuda.

KALAD: 20. VEEBRUAR – 20. MÄRTS

Kirjutasid jaanuaris kalendrisse uue aasta plaanid ja võid uhkusega öelda, et nii mõnedki asjad on tänaseks tehtud. Järele jäänud poolaastal võta kergemalt – ära pane paika kuupäevi, millal miski valmis peab olema, ja proovi elada hetkes. Vallalised Kalad võivad sel nädalal meeletult armuda.

Jaga
Kommentaarid