• Tõnu Kark 70 04.12.1947, näitleja
  • Ingrid Peek (40) 01.12.1977, Vikerraadio peatoimetaja
  • Martin Veinmann (67) 02.12.1950, näitleja
  • Alo Kõrve (39) 02.12.1978, näitleja
  • Tiina Park (76) 03.12.1941, telerežissöör
  • Tiiu Varik (73) 03.12.1944, laulja
  • Jörgen Liik (27) 03.12.1990, näitleja
  • Leila Säälik (76) 04.12.1941, näitleja
  • Risto Kübar (34) 04.12.1983, näitleja
  • Aldo Järvsoo (41) 05.12.1976, moekunstnik
  • Katariina Unt (46) 06.12.1971, näitleja
  • Grete Lõbu (40) 06.12.1977, saatejuht
  • Uku Uusberg (33) 07.12.1984, näitleja ja lavastaja

Jäär 21. märts – 20. aprill
Töörindel seisavad eest muudatused, mis võivad sind esialgu üllatada ja hirmutada. Õnneks hõljub Jäär romantilises tuules ja ei lase end ootamatustest heidutada. Panustad sõpradele ja lähedastele ning proovid enne aastavahetust ära lappida purunenud, kuid sulle ääretult olulised, suhted. Nädalalõpp tuleb lustlik - nädala esimese poole mured on reedeks unustatud.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Oled 24/7 tegus. Sa tahad ka öösel toimetada, kuid puhka! Soovid olla absoluutselt sõltumatu, iseenda peremees, kuid – rahu küll sa jõuad! Kui ärritud, proovi end teiste peal mitte välja elada. Laupäeval naudid tähelepanu keskpunktis olemist.

Kaksikud 21. mai – 20. juuni
Rabelemised on selleks aastaks möödas. Nüüd on aeg nautida tehtu vilju ja imetleda, mille kõigega sa toime oled tulnud. Sinu jaoks algab rahulik jõuluaeg juba nüüd. Kipud armukadetsema ja pisiasjast stseeni korraldama. Pole põhjust. Võiksid endas ja enda suhetes pisut kindlam olla.

Vähk 21. juuni – 22. juuli
Sulle ei meeldi, kui elu on liiga vaikne ja rööbastes. „Õnneks“ oskad sa tekkinud rahuaega intriige susata ja draamat luua. Proovi seda kõike teha siiski nii, et teised ei kannata. Kipud olema isekas ja enesekeskne. Näe pilti suuremalt – see tuleb hiljem kasuks.

Lõvi 23. juuli – 23. august
Kahtled enda valikutes. Oled mingit asja väga kaua tahtnud ja nüüd, mil see sul käes on, pole sa sugugi vaimustuses. Su õlgadele on langenud suur kohustus, millega üritad toime tulla. Ära pelga abi paluda enne, kui hilja! Lisaks tasuks rahaasjadel silm peal hoida. Enne, kui tormad uusi oste sooritama, veendu, kas saad neid endale lubada.

Neitsi 24. august – 22. september
Sinust on enesele ootamatult saanud töökohas ja koolis heas mõttes kloun, kes kõiki naerma ajab ja rutiinist välja toob. Ehk oleks aeg mõelda stand-up komöödia peale? Ainest, millest lõbusaid lugusid pajatada, leidub su enda elust küllaga. Pead mingis olukorras otsustama enamuse arvamuse põhjal, kuid proovi jääda enesele kindlaks, sest just sinu siht on õige. Ära jäta jonni!

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Pisut ameerika mägesid üle tüki aja ei tee paha, sest oled liiga kaua turvalises mullis kulgenud. Veel pole hilja jaanuaris antud uusaastalubadusi täide viima asuda. Vähemalt ühe neist suudad sa enne detsembrikuu lõppu kindlasti täita! Näiteks võiksid kolmekümneks päevaks magusast loobuda, et siis jõululauas süümepiinadeta muretult kringlit vitsutada.

Skorpion 24. oktoober – 21. november
Töö ja õpingud vajavad keskendumist, kuid seda võimet sul hetkel pole. Su pea on laiali, jalad maast lahti ja mõtted pilvedes. Selle tunde nimi on vist armastus? Keegi on sind n-ö kõrgele lennutanud, sest nii “sees” pole sa tükk aega olnud. Proovi selle mõnusa vaibi keskel siiski leida aega ka kohustusi täita. Õnn võib ju õitseda, kuid kui kõik muu koost laguneb, ei toida armastus üksi hinge.

Ambur 22. november – 21. detsember
Räägi, mida tunned, sest silmadest lugemist paljud ei valda. Su sees on suurem maailm, kui väljas. Mõtled, unistad ja analüüsid ning teed seda kõike üle võlli. Kui mingi inimene sulle väga meeldib, oled sa temast oma meeltes juba jumala vorpinud ja keegi, kel on pisike viga küljes, kannab saatanarüüd. Selgem ja rahulikum pilt annab selgema elu ja just seda sul hetkel vaja on.

Kaljukits 22. detsember – 19. jaanuar
Unistused tuleb täita ka siis, kui õues on kaamos ja su tuju on null. Sulle tehakse kollektiivis pakkumine, millest tahaksid kümne küünega kinni krabada, kuid mõtle enne siiski hoolikalt järele – suudad sa sellega toime tulla? Kuula südame häält.

Veevalaja 20. jaanuar – 19. veebruar
Hoog, mis on sul sel nädalal sees, on harukordne. Pigistad vajadusel ka kivist vee välja. Seda kõike muidugi siis, kui sa vaid tahad. Kipud üht ust kinni lööma varem, kui tarvis. Oota enne pisut, kui teine avaneb. Tead ju ütlust, et vanasse kaevu pole mõtet sülitada enne, kui uus on valmis.

Kalad 20. veebruar – 20. märts
Vajad talvepuhkust, sest selliselt sa kaua edasi toimetada ei jaksa. Oled kui vapper tinasõdur, kes viimase hetkeni püsti püsida üritab. Milleks? Õlg, millele toetuda, on lähemal, kui arvatagi oskad. Näidates nõrkust, võid näidata hoopis iseenda tugevust, näidata seda, et ka sina oled kõigest inimene kõikide oma plusside ja miinustega

Jaga
Kommentaarid