Ärge jätke midagi “homse varna”, ükskõik kui tüütuna mõni tegevus võib mõjuda, kui tarvis lõpuni viia, tehke ära!

Kohe on taevas jälle täiskuu, ehk inimeste süütenöör on natukene lühem, kiputakse enne ütlema, siis alles mõtlema.

Ärge võtke kõike liiga tõsiselt ja kui endal on nähvamiseks sõnad huulil valmis, siis võtke see hetk ja mõelge enne kui kellelegi haiget teete.

Keegi teine ei saa meie elu ilusamaks ja paremaks muuta, ikka ainult meie ise ja kõik algab alati sellest, et mida me mõtleme ja kuidas ütleme.

Kroonika avaldab igal nädalal lühiülevaate, iga tähemärgi kohta pikemalt saab lugeda Timmeri kodulehel.

JÄÄR on oma rahaasjadega puntras. Täpsemalt arvab ta, et ta teenib liiga vähe ja saab ka kulutada liiga vähe. Seevastu on tal armastuses õnne, vähemalt nädala alguses. Mida kindlam see suhe jäärale tundub, seda suurem on tõenäosus, et nädala lõpus te selles suhtes pettute.

SÕNN vaatab lootusrikkalt ühele vanale kallimale otsa. Kas ehk nüüd? Sõnni nädal on lõbus ja hubane. Rahalises mõttes istub sõnn ka praegu turvatsoonis ning püüab käia justkui kikivarvul, et oma rajalt mitte eksida, sest see rada tundub päris meeldiv.

KAKSIKUD lõpetavad nädala algul asju, mille vastu nad enam huvi ei tunne. Samuti lõpetavad nad suhteid inimestega, kes kuidagi kaugeks jäänud. Nädala keskpaik toob kaksikutele ühe lõbusa ürituse, kulutate raha ja tunnete end hästi. Nii mõnedki kaksikud võtavad praegu aja maha ja lähevad perega puhkama.

VÄHK on nädala algur kirglik ja tuline. Kõike teeb suure põlemisega. Vähk alustab millegi uuega, paigutab raha ja võib osta ka puhkusereisi. Nii mõnigi vähk otsustab sel nädalal panna müüki oma kodu.

LÕVI vajab nädala algul head kuulajat, lõvi hing on haige. Nii mõnigi pöördub psühholoogi poole, peaasi, et keegi kuulaks. Lõvi on hädas oma armuasjadega ja ta ei näe ka oma tulevikku. Tema sees on võitlus iseendaga, lõvi ei suuda teha otsuseid ja vajab praegu tarka nõuandjat, kedagi, kes temast tõesti hoolib.

NEITSI lahendab edukalt enda probleeme. Tal on uus siht ees ja neitsi rühib vapralt oma tulevikule vastu. Nädala keskel võite midagi rõõmsalt tähistada. Korraks tekib hirm oma sissetulekute pärast, aga neitsi ei jää põdema, tema leiab sel nädalal kõigele lahenduse. Ainult suhete osas on neitsil kahtlused, te ei usalda oma partnerit.

KAALUD rabavad sel nädalal tööd ja on tohutult õpihimulised. Nad tahavad kõike teada, uurivad, loevad, võivad end ka mõnele kursusele kirja panna. Magada ka ei taha, saaks ainult millegi põnevaga tegeleda. Samuti meeldib kaaludele sel nädalal kõike analüüsida, ärge sellega liiale minge.

SKORPION on nädala algul nagu tank, pidurdamatu. Ta saab häid uudiseid, need võivad puudutada tema sissetulekuid või siis mõnd muret, mis on skorpionile peavalu põhjustanud. Asjad hakkavad laabuma. Suhtes skorpionid võiksid end sel nädalal pidudest eemale hoida, ahvatlused lausa jooksevad teie suunas ja teil on nendele raske vastu seista.

AMBUR loob uusi alguseid. Nädala algul võite sõlmida mõne uue lepingu ja see on väga edukas leping. Ambur sammub karjääriredelil kindlalt üles, aga vaadake igaks juhuks ka seljataha. Kadestajaid on palju. Eriti ettevaatlik olge naistega. Suhetes on naissoost ambur nagu kuninganna, ta lihtsalt suudab sel nädalal panna mehed tundma end nii, et nad tahavad amburinaist kätel kanda. Sel nädalal olete te kõiges võitja!

KALJUKITS tunneb end kuidagi üksikuna oma maailmas ja selle põhjuseks on suhted. Kuidas kaljukits ka ei püüa, tema kaaslane on kusagil klaasseina taga ja kaljukitsele tundub, et ta ei ulatu temani. Teile tundub, et teie kaaslane on kuidagi edev, te tõmbaks ta jalgupidi maale tagasi, aga te teate, et selle tulemuseks oleks üksindus. Seega teete näo, et pole hullu ja nutate vaikselt patja.

VEEVALAJA vaatab peeglisse ja imetleb ennast. Ta on jõudnud peaaegu sinna, kuhu ta teel on. On põhjust tähistada. Suhete osas tunnete te praegu eriti tugevat tõmmet tarkade inimeste poole, te tahate neid kuulata ja imetleda. Veevalaja tunneb, et vajab endasuguse inimese lähedust, ta tahab, et teda mõistetakse ja, et temaga suheldakse nendel teemadel, mis teda huvitavad. Teil on tunne, et te hakkate alles nüüd mõistma kes te olete ja mida tahate.

KALAD on sel nädalal kas kodus, tööl või peol. Või siis kõikjal võrdselt. Uued algused, uued teadmised, te otsite pidevalt vastuseid ja lahendusi. Olge tööl ettevaatlikud, te olete milleski väga kindel, aga see kindlus võib hetkega muutuda. Keegi tõmbab vaiba alt. Nädala lõpus on kalad kogu sellest saginast väsinud ja istuvad rahulikult veiniklaasiga kamina ees.