Poolatar Urszula kohtas Nigelit 2016. aasta augustis, kui ta külastas 16-aastaselt oma Suurbritannias elavat perekonda. Tollal 58-aastane mees oli tema tädi sõber, kes korraldas õetütre saabumise puhul peo. Neiu sõnul oli nendevahelist keemiat kohesel tunda, kuigi Urszula arvas, et ei kohta meest pärast pidu enam kunagi.

Ootamatult pidi aga Urszula koos tädiga Nigeli juurde kolima ja seda kuni neiu reisi lõpuni. Suure vanusevahega paarike leidis peatselt ka ühise jututeema - rokkmuusika. "Heavy metalit kuulates ei võta kaua aega, et lähedaseks saada," meenutab Urszula Nigeli juures veedetud aegu. Nad kuulasid koos muusikat ja peagi tekkisid ka tunded.

Ta jagas oma tundeid ka mehega. "Ma olin temast lausa sõltuvuses," tunnistab neiu, kes hiilis isegi salaja mehe tuppa, et kanda tema riideid ja tunda ta lõhna. "Tollal oli ta minu jaoks täiuslikkus, ja on siiani."

Esialgu pidas Nigel nende vanusevahet takistuseks ja palus aega mõtlemseks. Aga lennujaamas hüvasti jättes suudles mees Urszulat ja tunnistas, et tunded on vastastikused.

Poolatar rääkis kodumaale naastes enda tunnetest ka vanematele, kes olid rangelt selle suhte vastu. Nad keelasid neiul täielikult mehega suhtlemast, kuid seda siiski tulutult. Urszula ja Nigel hoidsid kontakti ning alles nüüd, kui nad on koos olnud juba kolm aastat, hakkab tütarlapse perekond olukorraga harjuma.

Eelmise aasta juunis kolis Urszula ka mehe juurde Suurbritanniasse. Nüüd tunnistabki neiu, et ainuke probleem nende suhtes on ühiskonna arvamus sellest. "Inimesed kirjeldavad meie suhet haiglasena ja teevad vastikuid kommentaare, näitavad isegi näpuga." Nigeli on isegi tüdruku suhkruissiks peetud.

Vaatamata aga teiste arvamustele, plaanib paarike kokku jääda. Nad jagasid oma lugu, et muuta inimeste arvamust suurte vanusevahega suhete osas. "Armastus on tugev ja ei tunne piire," lisab ta.