Kui ma olin 13 siis ma soovisin, et mul oleks ühel päeval tüdruksõber.
Kui ma sain 16 siis mul oligi tüdruksõber, kuid meie vahel puudus kirg. Nii, et ma otsustasin: "Mul on vaja kirgliku tüdruksõpra" .
Keskkoolis ma kohtusingi kirgliku neiuga aga ta oli liiga emotsionaalne, kõik oli pahasti ja ta oli täielik draamakuninganna - nuttis kogu aeg ja ähvardas enesetapuga.
Nii, et lõpuks ma otsustasin "Ma vajan stabiilset tüdruksõpra"
Kui ma olin 25 , siis ma leidsin väga stabiilse naise aga ta oli nii igav.Ta oli täiesti ettearvatav ja ei läinud millegi peale elevile. Elu muutus nii igavaks, et ma otsustasin: "Mul on vaja energilist ja põnevat naist"
Kui ma sain 28, siis ma leidsingi põneva ja energilise naise aga ma ei suutnud temaga sammu pidada.Ta kiirustas alati ühest kohast teise, kunagi ei lõpetanud mitte ühtegi asja.Ta tegi hulle ja tormakaid tegusid ning tegi mind rohkem õnnetuks, kui õnnelikuks.Üldiselt oli ta väga lõbus ja energiline esialgu, kuid täiesti sihitu.Lõpuks ma otsustasin: "Ma pean endale leidma tõeliselt ambitsioonika naise".
Kui ma sain 30 siis ma leidsingi targa ja ambitsioonika naise, kes oli kahe jalaga maa peal.Nii, et ma abiellusingi temaga.Paraku oli ta oli nii ambitsioonikas, et ta lahutas ja võttis minult lahutades kõik, mis mul oli...
Nüüd olen ma vanem ja targem, ning otsin lihtsalt naist kellel on suured tissid.