Ükskord istusin oma laua taga, kui mulle meenus telefonikõne, mille olin unustanud teha. Ma leidsin numbri ja valisin selle. Meeshääl vastas: "Hallo!" Ma ütlesin viisakalt: "Mina olen Tiit. Kas ma saaksin rääkida Tõnuga?!" Vastuseks karjus meeshääl mulle kõrva: "Hangi omale õige number, kurat!" ja lõi telefonitoru hargile. Ma ei suutnud uskuda, et keegi saab olla nii häbematu. Kui ma valisin Tõnu korrektset numbrit, et talle helistada, avastasin, et olin kogemata kaks viimast numbrit segamini ajanud.
Peale temaga kõne lõpetamist otsustasin uuesti helistada valelenumbrile. Kui sama tüüp telefonile vastas, karjusin ma: "Sa oled s*tapea!" ja panin toru ära.
Ma kirjutasin ta numbri üles ja kirjutasin sinna kõrvale s*tapea. Ja kleepisin selle lauaplaadile. Iga paari nädala tagant, kui ma maksin arveid, või mul oli eriti s*** päev, helistasin ma talle ja karjusin: "Sa oled s*tapea!"

Kui hakati pakkuma numbrinäidu" teenust, mõtlesin, et mu teraapiline s*tapeale helistamine peab saama lõpu, sest võin vahele jääda. Igaks juhuks otsustasin kontrollida, kas jobu sellest teab. Ma helistasin tema numbrile ja ütlesin: "Tere! Mina olen Toomas Tool Elionist. Helistan, et teada sada, kas te olete juba tuttav meie uue numbrinäidu" teenusega?"

Ta karjus: "EI!" ja lõi telefoni hargile. Ma helistasin talle kiiresti
tagasi ja ütlesin: "See on sellepärast, et sa oled s*tapea!" ja
katkestasin kõne.
Ühel päeval kui olin Selveri juures ja valmistusin parkima, lõikas
mingi tüüp musta BMW-ga mul tee ära ja parkis end kohale, mida ma kannatlikult oodanud olin. Ma tuututasin signaaliga ja vehkisin kätega - tema lihtsalt näitas mulle keskmist sõrme. Aga tema auto küljeaknal
ilutses silt: MÜÜA, koos tema telefoninumbriga. Ma kirjutasin selle üles...

Paar päeva hiljem, kohe peale seda, kui olin esimesele s*tapeale helistanud (mul oli ta number kiirvalimise all) ja ta korralikult läbi sõimanud, arvasin, et ma helistan sellele BMW s*tapeale ka. Ma küsisin: "Kas teie olete see, kellel on must BMW müüa??" Ta vastas: "Jah, olen küll!" Ma küsisin:
"Kas ma saaksin seda ka näha?" Ta ütles: "Jah, ma elan Vanapapli 14, Veskimöldres. See on helebeež majake ja autod on kohe ette pargitud."
Siis küsisin: "Mis su nimi on?" Ta ütles: "Mu nimi on Madis Muul." "Millal on hea aeg, sind leida, Madis?" "Ma olen kodus igal õhtul,
peale kella 17" "Kuule Madis, kas ma saan sulle midagi öelda?" "Jah?""Madis, sa oled s*tapea!" Siis panin ma toru ära ja salvestasin ka tema numbri kiirvalikusse.

Edaspidi, kui mul oli probleeme, oli mul kaks s*tapead, kellele helistada.
Ühel päeval olin kogu maailma peale tige ja otsisin oma vihale
väljundit. Siis tuli mul idee. Helistan esimesele s*tapeale. Ta ütles:
"Hallo" Ma ütlesin: "Sa oled s*tapea!" kuid ei pannud toru ära. Ta küsis: "Oled sa veel seal?" Ma vastasin: "Jah"
Ta karjus: "Lõpeta mulle helistamine!" Ma ütlesin: "Eks sunni mind!" Ta küsis: "Kes sa oled?" Ma vastasin: "Mu nimi on Madis Muul" Ta ütles: "Jah?? Kus sa elad?"
Ma vastasin: "S*tapea, ma elan Vanapapli 14, Veskimöldres, beežis majakeses. Mul on must bemm maja ette pargitud, et sa teaksid." Ta ütles: "Ma tulen kohe sinna, Madis-poiss. Ja sul on parem juba testament ära teha!" Ma ütlesin: "Jah, ma juba tõsiselt kardan, s*tapea!" ja panin toru ära.

Siis helistasin ma teisele s*tapeale. Ta ütles: "Hallo?" Ma ütlesin:
"Hallo, sitapea!" Ta karjus: "Kui ma peaksin teada saama, kes sa oled..." Ma ütlesin: "Mis siis saab?" Ta ütles: "Ma kütan su
p...kuumaks!" Ma vastasin: "Sul on see võimalus, s*tapea! Ma tulen
kohe sinu juurde!"
Siis panin ma toru ära ja helistasin politseisse. Ütlesin, et elan
Vanapapli 14, Veskimöldres ja et ma olen teel koju, et tappa omaelukaaslasest pedesõber.
Siis helistasin ma Kanal 2 Reporterisse, et kohe läheb mölluks lahti aadressil Vanapapli 14. Vennad lubasid kärmelt kaameratega kohale kimada. Seejärel läksin oma autosse ja sõitsin Veskimöldre poole.
Ma jõudsin sinna täpselt õigel ajal, et näha kuidas kaks s*tapead just kohale jõudnud politseiauto ees teineteist tümitasid. Ning loomulikult
ei puudunud ka telemehed oma kaameratega.
Kohe tundsin ennast PALJU paremini. Viha taltsutamine toimib tõepoolest, tuleb ta lihtsalt enda seest välja lasta!