BMW on bandiitide auto. Selle juht on eelkõige avantürist, sageli ka ohtlik.

Uus valge mersu on naistele printsi sümboliks. Juht teab oma hinda ja pöörab tähelepanu ainult oma ringkonna naistele.

Maasturi valib tõeline mees. Ta kas elab aktiivset elu või soovib väga endast sellist muljet jätta. Aktiivse eluviisi all ei tule mõista ainult kalal käimist ja klubitamist.

Lexuse roolis olijal on piisavalt nii raha kui kujutlusvõimet.

Passatiga sõidab eelkõige suure pere isa, kes mõtleb majanduslikult.

Volkswagen Golfi omanikul pole eriti pappi limusiini ostmiseks, kuid ta armastab kiireid autosid.

Chevroleti valib keskea kriisis vaevlev meesterahvas.

Porsche valib uusrikas, kes peab end maailma keskpunktiks.

Jaguari valib enda välimusest hooliv, aegunud põhimõtetega mees.

Veidi kannatada saanud pikapid on lemmikuks noortele, kes elavad aktiivset elu. Sellesse mahub hästi ju kast õlut kui ka lumelaud.

Subaru omanikul on tõeliselt paks rahakott. Ei hirmuta teda bensiinihinnad ega remondikulud.

Opeli valib endale tagasihoidlik juht, kes soovib märkamatuks jääda ja loodab auto vead halva maine kaela lükata. Tegelt on viimane sündinud ralliäss, lihtsalt raha ei jätku bemari jaoks!

Hondaga sõidab tõeliselt kaasaegne, stiili ja mugavust armastav inimene, kes on valmis riske võtma. See kehtib muidugi juhul, kui auto on välja antud alates aastast 2007.

Audi on universaalne sõiduauto keskklassi inimesele, kes autole suurt raha investeerida ei taha. Noh, juhul kui muidugi tegemist pole R8-ga.

Polegi autot... noh, tegu on kas äärmiselt öko -inimese, endise roolijoodiku, alaealise või kohtutäituri poolt tagaotsiva inimesega.

Sõidab hoopis rattaga? Pole hullu, siis on ta tõeline sporti armastav teemant või lihtsalt pankrotis.

SAABIga sõidavad inimesed, kes unistavad kõrgustest ning "lendavad" maantee peal. Nad naudivad täiel määral oma masina võlusid. (täiendatud - lugeja kommentaar.)

Volvo on kindel valik liiklejale, kes soovib nähtamatuks jääda. Ilmselt juhib seda vanatüdruk või iganenud põhimõtetega meesterahvas.

Toyotasi on liikluses üllatavalt palju, kuid ära lase end sellest heidutada. Tõenäoliselt on see firmaauto, mida on odav üleval pidada.