Callie Rogersi jaoks tuli hiigelvõit raskel ajal - neiu elas kasuvanemate juures ning töötas miinimumpalga eest teenindajana. Lotovõit, mis eurodes oleks umbes 1 197 000 eurot, oli neiu sõnul tema jaoks elumuutev, vahendab Daily Mail.

15 aastat hiljem mõtleb ta võidusummale rahuga tagasi ning väidab, et elab praegu oma väikese sissetulekuga paremini kui kunagi varem. Callie on saanud vahepeal 3 last ning tema võiduraha kulus kiirelt.

"Üleöö muutusin ma muretust lapsest täiskasvanuks," meenutas ta. Nooruse tõttu ei osanud Callie eriti võidurahaga midagi peale hakata. "Inimesed küsisid mu käest raha uute autode jaoks ja ma aitasin neid. Nüüd ma saan aru, millised nad olid. Mind kasutati mu vanuse tõttu ära."

Kõigest paar nädalat peale lotovõidu saamist astus neiu suhtesse Nicky Lawsoniga, kellest sai tema vanema lapse isa. Paar kolis 180 000 naela maksnud eramajja. Viie aastaga lagunes suhe laiali ning Callie elas üle enesetapukatse.

Asjad aga ei läinud paremaks - Rogersilt võeti pereprobleemide tõttu lapsed ning enesekindluse tõstmiseks kulutas naine 17 000 naela rinnaoperatsiooni peale. Varasemalt oli ta väidetavalt kulutanud ka 250 000 naela kokaiini ostmiseks.

Nüüd teenib Callie 12 000 naela aastas, ehk veidi üle tuhande euro kuus. Ta usub, et raha pole õnneks vajalik ning soovitab tõsta lotomängimise vanusepiiri, et ükski laps ei peaks sarnaste valikute pärast kannatama.