Üks kasutaja jagas Twitteris pilti "Lastega kodus" pesamunast relvadega, mille juurde kirjutas: "Kui sa pead täid Becky vanglast vabastama."

"Lastega kodus" seriaali üks episood rääkis ühe peretütre probleemist SAT-testiga, mis on standardiseeritud test, mida kasutatakse laialdaselt Ameerika Ühendriikide kolledži sisseastumiseks. Kuna pettus just kolledžisse saamisega oligi, siis sai tädi Beckyt kehastanud näitlejanna ka sealt oma osa kätte.

Samast episoodist leiti ka stseen, kus tädi Becky haarab testi vastuste lehe enda kätte.

Tädi Becky oli sarja ühe peategelase abikaasa. Ühes episoodis sattus mees vangi ja Becky läks temaga sinna rääkima. Fänn on leidnud sobiva hetke ja sellele ka humoorika pealkirja pannud. "Oi, tädi Becky, kuidas pooled on vahetunud."

Keegi fänn on otsustanud pilti veidi üldisemalt vaadata ja leida ehk midagi, mis juba siis juhtumile vihjas. Nii on võetud sarja algusest üks üldine kaader San Franciscost, kus asub ka legendaarne vangla Alcatraz. Seda märkas ka fänn, kes tõdes, et "Kui kissitada, siis näeb Alcatrazi."

Sarja pesamuna teeb eriti üllatunud näo, millele on leitud ilmselge põhjus. "Tädi Beckyl pannakse siin politsei poolt käed raudu. Me elame kõige hullemal ajastul."

"Lori Loughlin ehk tädi Becky peale pikka päeva kolledži testi pettusega."

Nalja visatakse ka "Meeleheitel koduperenaiste" staari Felicity Huffmani üle. "Lynette Scavo uksi maha löömas, kolledžitele maksmas jne."

"Te ütlete mulle, et Lynette Scavo suudab peita laipasid, kuid ta ei suuda varjata SAT-testil petmist?"

"Kuramus, Lynette Scavo tegi just kõige Bree van de Kampilikuma teo üldse."


"Meeleheitel koduperenaistes" oli müstiline kiri, mis vihjas kellegi räpasele saladusele. Ei ole üllatav, et seda ka Huffmani saladusega kasutatakse. "Ma tean mis sa tegid. See ajab mul südame pahaks. Ma räägin ära."

Iroonilisel kombel puutus ka Lynette Scavo altkäemaksuga kokku ja oli lahkelt nõus seda ka tasuma.

"Felicity Huffmani naabrid kui teda arreteeriti".


"Komisjon: Vabandust, nende hinded ei ole lihtsalt piisavalt head.
Felicity: Me plaanime, me skeemitame, me manipuleerime."

Allikad: veebileht PopCulture, Harper's Bazaar, veebileht Pop Buzz, veebileht Ruin My Week.