Steph Harperi maja näeb välja kui kõige tavalisem kahe magamistoaga äärelinna eramu. Kuid naine on täiesti veendunud, et keset tema elutuba asub portaal teispoolsusesse, vahendab Mirror.

Nelja lapse ema tunnistab, et paranormaalsed nähtused on nende kodus juba peaaegu igapäevaseks saanud. Seletamatud helid, veidrad lõhnad ja kahtlased varjud ei ole enam midagi üllatavat.

Naine kolis majja koos abikaasa Coliniga 2008. aastal. Neil on kolm last, 14-aastane Harvey, 9-aastane Thomas ja 7-aastane Paisley. Veidraid nähtuseid hakkas perekond märkama juba 3 kuud peale kolimist.

"Mina ja Harvey olime kahekesi kodus ning ta magas voodis. Järsku kuulsin tema toa poolt väga julma tagumist. Jooksin üles, kuid tema oli ikka paksus unes. Ainuke asi, mida märkasin oli, et voodi oli seinast eemale tõmmatud," meenutab perenaine, kuidas kõik alguse sai.

Teine laps Thomas sündis 2009. aasta novembris ja peale seda sai Harperile kindlaks, et majas elab ka keegi teisest ilmast. "See oli jõulude ja uusaasta vahel. Siis kuulsime paari väga valju koputust, mida ei osanud seletada. See ei kõlanud nagu meie maja, inimene harjub häältega, mida enda kodus kuuleb. Koputused läksid üha valjemaks ja tulid aina lähemale. Sel õhtul otsustasime mu ema juurde ööbima minna."

Järgmisel päeval otsustas pereisa asja enda peale võtta ning hakkas teisel korrusel seintele koputama, et kuulata, kust heli tuleb. "Kui ta käsipuule koputama hakkas, saime kohe aru, et sealt see tuligi."

Harper ohkab, et alates sellest ajast on pere kogenud nii veidraid asju, et isegi ei mäleta neid kõiki enam. Lisaks häirivatele helidele on pere mitu korda ka veidraid lõhnu tundud, näiteks roiskunud liha. Ka asjad kipuvad müstiliselt kaduma.

Isa Colini töötelefon läks kaduma ja kogu maja otsiti läbi, kuid ei midagi. "Kuus kuud hiljem oli mingi t-särk maha visatud, ma tõstsin selle üles ja seal see telefon oligi. Otse magamistoa kõrval. Me olime sealt ju palju mööda kõndinud."

"Teine kord vaatasin ma aknast välja ja nägi väga vanaaegse välimusega sõdureid, kes kiivrid peas majast mööda kõndisid."

Selle aasta alguses, kohe peale eriti vastiku lõhna levimist, otsustas pere selgeltnägijatelt abi paluda. Just tänu neile saidki nad teada, et nende elutoas asub portaal teispoolsusesse. "Maja ehitati 50ndatel või 60ndatel ning me ei leidnud midagi, mis sellist nähtust selgitaks. Ainuke võimalus on, et kuna asume väga lähedal lossivaremetele, siis ilmselt toimus täpselt siin nii mõnigi lahing."

Paar ei plaani maja hüljata ja minema joosta, vaid loodab, et saab vaimudega kontakti ning lahkunud hinged leiavad lõpuks rahu.