AmericanMarijuana.org võtab vastu CV-sid inimestelt, kelle jaoks päevad läbi kanepi suitsetamine on kirg ja kutsumus, vahendab Dailymail.

Kanepitoodete arvustaja maksab säärase töö eest tervelt 3000 dollarit ehk ligi 2700 eurot kuus.

Tööandja valitud kandidaadile saadetakse iga kuu erinevaid kanepitooteid, sealhulgas näiteks taimi ja õlisid, mida töötaja peab proovima ja arvustama teksti ning videoformaadis.

Töökuulutus rõhutab siiski, et töö pole mõeldud laiskadele inimestele. "See töö on sada protsenti päris ning kujutab endast rohkemat kui kanepi suitsetamist ja raha vastu võtmist," kirjutab tööandja. "Väljavalitud töötajal peavad olema põhjalikud teadmised kanepi kohta, et harida meie lugejaid."

Tööotsija peab olema vähemalt 18 aastat vana ning elama riigis, kus kanepi tarvitamine on seaduslik, näiteks USAs või Kanadas. Ühtlasi peab kandidaat olema võimeline nimetama tänavaslängis vähemalt kuus sünonüümi sõnale "kanep," et välja näidata tõsist suhtumist.

Tööpakkumine postitati üles kohe pärast seda, kui USA senati kohtukomitee hääletas kanepi legaliseerimise poolt föderaalsel tasemel.