Tundmatu, kellel on täpselt sama nimi siit ilmast lahkunud muusikuga, saatis Kentucky võimudele taotluse töötutoetuse tarvis, vahendab Mirror. Mõistagi pidasid ametnikud seda pelgalt nõmedaks naljaks.

Osariigi kuberner Andy Beshear süüdistas meest pettuse katses ning noomis, et ta ametnike aega raiskab, kui tegelikult leidub palju päriselt hädas olijaid.

Selgus siiski, et Kentuckyst pärit mehe nimi on tõesti Tupac Shakur, kes teenis seni leiba kohalikus restoranis, kust ta kriisi tõttu minema saadeti.

Shakur tunnistas, et oli kuberneri vastusest solvatud, kuid hiljem Beshear helistas ning vabandas oma öeldu pärast. Mees, kes praegu eelistab oma keskmise nime Malik kasutamist tunnistas, et Tupac Shakur on nüüd küll päriselt tema nimi, kuid vanemad seda talle ei pannud. Ta selgitas, et muutis nime, sest sõprade hinnangul on see kordades lahedam.

Räppar Tupac Shakur suri 1996. aastal, kui tänaval mööda sõitnud autost teda tulistati. Olenemata sellest leidub tänase päevani mitmeid, kes on kindlalt, et räppar on tegelikult veel elus.