Moskvas elav Anastasija Berthier tõdeb, et emake loodus on temaga lahke olnud ning jaganud talle rinnakust rohkem kui nii mõnigi unistada oskaks, vahendab Mirror. "Ma ei ole lasknud oma rindu kuidagi lõigata. Teismelisena ma tõesti häbenesin neid. 15-aastaselt oli mul juba D-korv. Täiskasvanuna õppisin oma keha ja selle kurve hindama ning neist kasu saama. Maailmas ei ole palju naisi, kellel oleks loomulikult samasugune rinnakus, vormis keha ja armas nägu, seega miks ei peaks ma nende üle rõõmu tundma?"

Paraku on kõigel positiivsel ka oma pahupool ja lisaks pidevatele seljavaludele ning sobivate riiete puudusele saab Berthier igapäevaselt võõrastelt ka tõeliselt häirivaid kirju. "Raske on leida enda suurusele pesu. Mõnes poes on küll sellistele rindadele tooteid, kuid mitte igas stiilis ja samuti on see tihti kõige suurem number poes."

Berthieril ei ole võimalik poes käies kohe uus riie selga visata, sest esmalt on vaja õmbleja abi. "Ma pean ostma hästi suurte mõõtudega riideid ja siis laskma õmblejal need mulle parajaks teha, sest võrreldes rindadega on mul väga väike pihaümbermõõt."

Loomulikult tekib paljudel hulgaliselt küsimusi, millele naine ka lahkelt on nõus vastama. "Mul on seljavalud kui liiga kaua samas asendis istun või seisan, aga igapäevaseid tegevusi see ei takista. Õige rinnahoidjaga saan ka trenni teha. Ning jah, ma saan ka kõhuli magada."

Lisaks lihtsalt uudishimust tekkinud küsimustele peab Berthier iga päev tegelema ka kommentaaride ja lähenemistega, mis tihti isegi hirmsad võivad olla. "Mul oli üks hullunud jälitaja, kes mõned aastad tüütas isegi mu perekonda, sõpru ja fotograafe, kellega ma koostööd olen teinud. Üks segane lubas, et kui ma ei vasta, siis ta läheb kööki ja lõikab oma veenid läbi."

Hoolimata kõigest negatiivsest armastab naine oma fänne tohutult ning tõdeb, et nad inspireerivad teda pidevalt oma elu maailmaga jagama. "Mu lemmikud kommentaarid on naistelt. Kui naisterahvas sulle komplimendi teeb, siis on see alati väga eriline, sest seda juhtub väga harva. Samuti meeldib mulle, kui jälgijad mu mõtete või arvamustega nõustuvad."