21-aastane abielunaine Milijana Bozic pettis oma 74-aastast abikaasat Milojkot koos 60-aastase mehega. Nädal varem oli naine heitnud voodisse koos teise vanema mehega. Seda kõike kuulsuse nimel, mida toob osalemine tõsielusarjas.

Enda pensionärist abikaasat teise pensionäriga petnud Milijana Bozic elab väikeses külakeses Pilatovicis. Septembris abiellus ta endast 53 aastat vanema mehega.

Foto: Kuvatõmmis

Kerides edasi umbes kuu aega, istub naine süles teisel pensionäril ning nõjatub teda suudlema. Serbia kohaliku meedia sõnul on nähtud uut paari ka vahekorda astumas, kuid Milijana lükkab alatu süüdistuse ümber. Kui hallide juustega vanaisa Milojko andis enda abikaasale andeks esimese libastumise, siis seekord naine nii kergesti ei pääse.

"Kui seda niiviisi esitada, siis kestab meie konflikt edasi ka pärast saadet," ütleb vana kaasa. "Ta on minust teinud lolli! See pole mäng. See on päris! Milijana mängib meie kõigiga."

Enne saatesse sisenemist kuulutas Milijana, et Milojko südameprobleemid ei võimalda mehel misjonäri positsiooni seksida. Siiski elavad noor/vana paar vägagi rikkalikku seksuaalelu ilma Viagra abita.

Foto: Kuvatõmmis

Paar, kelle sõnul seksivad nad kodus iga päev, lisasid, et soovivad meeleheitlikult alustada pere. "Muidugi me seksime, miks mitte? Ma soovin jääda rasedaks ning siia ilma lapse sünnitada. Kui mitte saate ajal, siis pärast saadet," ütleb Milijana. "Mehed ilma hallide juuste ja prillideta ei huvita mind. Seega pole neil minuga võimalust," ütleb abielunaine.

"Koju jõudes plaanime õrnutseda ning ma soovin inimestele tõestada, et meievaheline side on päris," jääb naine endale ja abikaasale truuks.