33-aastane Star Delguidice maksis üle 16 000 euro, et oma tagumistele põskedele implantaatidega võimalikult prink välimus anda, vahendab Mirror. Paraku läks olukord aga veelgi hullemaks.

2018. aasta detsembris paigaldati Türgis Stari taguotsale kaks implantaati, mis nüüdseks veidralt ära on vajanud ja naine taas arstide poole pidi pöörduma. "See näeb nüüd välja nagu ma kannaks mähet. Vihkan selle vaatamist, sest tunnen kohe, kuidas ärevus kasvab."

Implantaadid, mille Star valis, olid kaks korda suuremad, kui soovitatud oli. Seetõttu pidid arstid nii ta kõhult, kätelt kui ka jalgadelt rasvkude koguma, et seda tuharatele lisada. "Mul olid umbes 65cc implantaadid, mis on kaks korda suuremad, kui inimestel tavaliselt esimest korda on. Samuti olin ma kaalus juurde võtnud, seega nad said kehalt rasvkude, mida sinna lisada. See oli suur viga."

Taguotsa veider kuju jääb muidugi kõikjal silma, mistõttu on Star väga ebameeldivatesse olukordadesse sattunud. "Ma ei saa kuhugi minna nii, et minu üle ei naerdaks. Isegi jõusaalis pean inimestele selgitama, mis juhtus."

Kõige hullemaks peab Star siiski seda valu, mida implantaadid tekitavad. Näiteks joostes on tunda, kuidas tuharad vastu jalgu põrkuvad. "Magades pean kandma kahte paari pükse, et neid paigal hoida."

Esimene operatsioon, millega olukorda leevendada, on planeeritud Suurbritanniasse. Selle hind küündib üle 4000 euro. Teine operatsioon tehakse Kolumbias, seal on hind juba üle 9000 euro.

Muidugi on oma mõju avaldanud ka koroonaviirus, mille tõttu Star praegu reisida ei saa. "Arstid ütlesid, et implantaadid on praegu mu närvide peal ning kui neid võimalikult kiiresti ei eemaldada, siis võin igaveseks ratastooli jääda. See on hirmutav ja loodetavasti saab veel sel aastal kõik korda."

Lisaks on Star lasknud opereerida veel oma rindu, nina, lõuga, laupa, kulme, huuli ja nibusid. Varasemate kohendamistega on naine rahule jäänud.