Ehituse ajal on paar elanud garaažis, kus saab kasutada vaid dušši, mis Helenil tõeliselt kopsu üle maksa viskas, vahendab Mirror.

60-aastane naine igatses tõeliselt vannis veiniga mõnulemist. Seda ei varjanud ta grammigi oma elukaaslase eest, kellele igal võimalusel vanni mainis. "Helenile meeldib nädalavahetusel vannis käia, seega ma lubasin, et uues majas saab üks vann olema. Alates sellest ajast on ta näägutanud, et millal lõpuks vanni saab."

Viimaks naise näägutamisest tüdinenud Dave otsustas lihtsalt jutu lõpetuseks kaasale looduslähedase vanni luua. "Peale kahte aastat viskas mul üle ja ütlesin, et varsti saab vanni. Just siis hakkasin ka seda pagana kallurit täis valama." Nimelt tegi mees maja ehitamiseks kasutatud kallurisse mõnusalt vahutava vanni. Mullide loomiseks kasutas Dave käsipuuri. "See pidi mõned päevad seisma, et vesi päiksega soojaks läheks. Panime ta laupäeval täis ja esmaspäeval sai vanni."

Õnneks oli naine üllatusest suisa lummatud. "See oli minu jaoks suisa taevalik. Väga mõnus oli puhata. Kui ma seal lõpuks sees olin, siis ei tahtnud enam lahkuda. Püsisin seal hea pool tundi, kuni vein otsa sai. Kui ma vannitamise lõpetasin, siis valasime vee taimedele."

Paar selgitab, et ka mitmed möödakäijad leidsid, et tegu on eriti laheda leiutisega, mistõttu kaaluvad Helen ja Dave nüüd ka kallurvanni rentimist. "Natuke vett ja pudel veini päästis mind korralikust kõrvavalust. Parim on see, et vanniga saab alati ringi sõita, et ta ikka päikese käes oleks," tõdes Dave.