Esiteks tuleks sul mõelda kõige hea peale, mida elus teinud oled ja seejärel heita loomulikult pilk ka enda pahupoolele. Pärast seda peaksid selgusele jõudma, millise skaala järgi seda üldse hinnata tuleks ning lõppude lõpuks oleks su sisemine hinnang objektiivsusest nii või teisiti saja kilomeetri kaugusel.

Mis puudutab horoskoope, siis on need tihti peale igati „päikselised“, keskendudes positiivsetele aspektidele. Selleks, et saaksid end paremini mõista, heidame seekord katteloori sinu pahupoolelt, tuues objektiivse valguse käes esile sinu süngema poole! Loe ja uuri järele, kas ja kui palju pimedust sinu hinges salamisi varitseb!

Jäär: Olgugi, et üritad endast vahete-vahel tõeliselt nurjatut ja pahelist kuvandit jätta, tuleb tõele au andes öelda, et tegelikkuses on saatanlikku pimedust sinus väga vähe! Kuna oled oma loomuselt energiline, südamlik ja positiivne, siis pole süngetel mõtetel sinu elus väga palju ruumi. Juhul, kui sisemised deemonid peaksid siiski sinu hinge pugema, ei oleks tegemist sellise süsimusta hirmutava pimedusega, mis kõik endasse neelab, vaid pigem adrenaliini tõstva pahupoolega nagu näiteks õudne lõbusõit või närve pingule ajav vene rulett!

Sõnn: Sinu hing on must nagu hilissügisene öö. Asi seisneb aga selles, et tegelikult ei tea seda eriti keegi, kuna tõrjud igaühe, kes tõele jälile hakkab saama, endast eemale. Milles see tumedus siis seisneb? Peamiselt ikka sinu kangekaelses omandihimus- kui keegi sulle üliarmsaks ja oluliseks muutub, siis soovid salamisi kontrollida tema iga sammu ja liigutust. Loomulikult ei saa siinkohal mööda hiilida ka sinu kurikuulsast armukadedusest, mis ei ilmuta end küll kirglike ja tuliste stseenide kaudu, kuid mis see-eest võib endast väga intensiivsel, vankumatul ja järjepideval moel märku anda.

Kaksikud: Tumehall on õige värvus iseloomustamaks sinu sisemust, mis ei ole küll läbinisti sünge, kuid mis võib kergesti muutuda, kui see vajalikuks osutub. Tumehall hing tähendab seda, et sa tantsid pidevalt oma elus hea ja kurja, positiivse ja negatiivse, kõrguste ja sügavuste õhukese piiri peal. Üllataval kombel mõjub see teistele äärmiselt ligitõmbavalt, kuna sinu oskus tõusude ja mõõnade peadpööritavas keerises võitjaks jääda, on igati imetlusväärne! Lühidalt öeldes suudad enda sisemuse tumedust reguleerida vastavalt olukorrale ja enda isiklikele vajadustele.

Vähk: Kuna sinu sügav emotsionaalsus on üks sind kõige enam iseloomustavamaid omadusi, siis võib öelda, et sinu hing on tumesinine nagu sügav ja ettearvamatu ookean. Peamiselt seisneb see tundelisus ebakindluses ja intensiivsete emotsioonide lainetes, mis aeg-ajalt halastamatult kõik sinu ümber üle ujutavad. Seega ei saa sinu puhul otseselt rääkida süsimustast sisemusest, vaid pigem tumesinisest hingest, mille peegelduses deemonitele võidutsevalt tantsida meeldib.

Lõvi: Olgugi, et keevalised draamad on üks osa sinu igapäevaelust, ei saa sind siiski kurjaks hingeks pidada. Sinu emotsionaalsust ja tulist temperamentsust tuleb vaadelda pigem mängulise teatrietendusena kui saatanliku strateegia ellu viimisena. Olles oma loomuselt suursugune ja lahke, ei ole pimedusel sinu kuldses südames lihtsalt ruumi. Sa oled sündinud juht ning seetõttu on see äärmiselt hea, sest poleks just kuigi viisakas teisi üle sügavate kuristike varjudemaale juhatada.

Neitsi: Tänu enda süsteemsele ja ratsionaalsele mõttemaailmale, ei ole saatanlikel mõttevälgatustel sinu elus ei aega ega ruumi. Sa oled meisterlik mägede ja maade liigutaja, seetõttu ei soovi sa teadlikult enda energiat elu pahupoole peale kulutada. Samas ei ole keegi meist täielikult immuunne nurjatute deemonite osas, kellele armutu kiusamine vaid lõbu valmistab. See, mis pimedust sinu puhtasse Neitsi hinge tuua võib, on olukord, kus suured plaanid ja eesmärgid kildudeks purunevad. Ja vaatepilt Neitsist, kes enam peale kukkumist püsti tõusta ei taha, võib päris hirmutav olla...

Shutterstock

Kaalud: Nii nagu üks tõeline Kaalude tähtkuju esindaja vajab enda elus tasakaalu, on ka sinu hing kord must, kord valge. Ühel hetkel oled kurb, olles takerdunud täielikku emotsioonide musta lõksu, teisel momendil tunned end jälle hästi, naeratad ning kiirgad endast puhast valgust. Kõik sõltub konkreetsest olukorrast ja tujust.

Skorpion: Siinkohal ei julge seda kohe isegi välja öelda, aga Skorpioni hing on täiesti süsimust. Ükski hele valguskiir ei pääse läbi sellest võidutsevast pimedusest. Sinu sügavate hingesoppide tumedust võib võrrelda vanas maha jäetud majas ringi möllava poltergeistiga. Olgugi, et suudad enda pahupoolt teiste eest hästi varjata ja endast halli süütu hiirekese mulje jätta, on see kõik siiski ainult fassaad. Kõige huvitavam on aga asjaolu, et see, mis vastassugu uudishimulikult ja pööraselt ligi meelitab, ongi sinu sünge Skorpioni aura.

Ambur: Kas on see puhas vedamine või loomupärane natuur, on üks siiski kindel- deemonlikud tegelased käivad sinu hinge üsna harva rüüstamas. Siiski meeldib sulle uusi trende pealiskaudselt järele proovida ja kui süngeks olemine on üks nendest, siis katsetad sinagi selle suure põnevusega järele! Nii nagu ka Jäära puhul, muudab tumedus sind pigem erutavalt hirmutavaks kui õõvastavalt saatanlikuks. Muul juhul tuleb tõdeda, et pimeduse jõud on lihtsalt midagi, mis sulle ei sobi!

Kaljukits: Su hing on küll pimedust täis, kuid seda pigem heas mõttes, sest see annab sulle sisemist väge ambitsioonide, töökuse ja ratsionaalsuse skaalal. Sa kiirgad endast salapärast süngsust, mis mõjub teistele ligitõmbavalt. Seega töötab see igati sinu kasuks! Tegelikult on see isegi midagi, mis teistele lõbu ja nalja pakub.

Veevalaja: Olgugi, et võid teinekord teistele enda segaste emotsioonide rägastiku tõttu üsna vaimust vaevatud mulje jätta, on sinu hing tegelikult üsna puhas. Sulle meeldib nautida kõike head ja imelist, mida elul pakkuda on, ja seetõttu üritad kuratlikke mõttevälgatusi vältida. Tänu enda omapärasele veidrusele suudad üldjuhul sünged mõtted endast eemal hoida. Siinkohal rõhutaks sõna „üldjuhul“, sest hoidku maa ja taevas, kui saatanlik vaimuseisund ühe Veevalaja enda võimusesse haarab...

Kalad: Sinu tundeline sisemaailm on segu pimedusest ja valgusest. Kõik sõltub puhtalt sinu tujust- ühel hetkel istuvad kümme põrgulikku kurivaimu sul õlul, kuid järgmisel momendil suudad jälle õnnelikult naeratada ja rõõmsaid laulukesi laulda. See, et sa teistele hullumeelse mulje jätad, on üsna igapäevane nähtus. Just nii nagu sa oma tujukuse poolest tuntud oled, võivad isegi pealtnäha kõige pisemad asjad sinu hingepõhja kuradite leegitsevaks tantsulavaks muuta.