Allolevast tabelist tuleb vaadata sünniaasta ja tähemärgi ristumiskoht. Saadud number tähistab rolli Teie elus.

Foto

I - KUNINGAS

"Kas kõik, või mitte midagi" on kuninga deviis. Ta näitab ennast alati täies hiilguses, olenemata välimusest või materiaalsest olukorrast. Tal on lihtsalt loomupärane vajadus näidata enda sisemist uhkust.

Kuningas on ainus, kes on suuteline üle võtma ka ülejäänud viite rolli, välja arvatud vektorit. Temas pesitseb meeletu omandihimu - kõik, mis talle vähegi meeldib, peab saama tema omaks. Ainult nii tunneb ta end rahulolevana. Kui kuningas pole oma elus leidnud veel õiget elukutset või eesmärke, peab ta üksindusse sukelduma ning vaid oma sisemuses kompides leiab ta õige tee, mida sammuda.

Kuningas on äärmiselt iseseisev ja enesekindel, ta on loodud valitsema ning valitsemine ei tähenda tema puhul juhtimist. Tagasihoidlikus ning rahumeelsus pidurdavat kuningat, mõnikord lausa elu lõpuni. Tal on vaja olla rahva hulgas, nendega kõneleda ning arutleda ja kritiseerida tähtsate asjade üle.

Kuninga tüüpi inimesed ei sobi tavatöödele. Nende elukutseks sobivad hästi ametid, kus on vaja mõelda või inimestega suhelda.
Kahjuks ei kipu kuningad väga perekondlikke suhteid looma - nad lihtsalt ei tunne kellegagi seda õiget tunnet. Samas on kuningad vastassugupoolele äärmiselt atraktiivsed ning omavad palju lühiajalisi armusuhteid.

II - JUHT

"Mõistus andis meile terasest tiivad, aga süda.. See on leegitsev mootor!" on juhi deviis.

Juht on äärmiselt entusiastlik ja tugeva energiaga, temast kiirgab alati sisemist valgust, mis võidab pimeduse. Nad on head motivaatorid ning kõnelejad. Juhid on lõbusad, elurõõmsad ja temperamentsed.

Kui juht on aga negatiivselt meelestatud ning sattunud masendusse või depressiooni, pöördub see must energia tema enda vastu. Sellepärast on juhil äärmiselt oluline leida alati elus midagi elamisväärset.

Juht on inimene, kes teeb suuri tegusid ning ärgitab teisi üles muutustele. Juhid ei riietu kunagi tagasihoidlikult ega jää tahaplaanile.

III - RÜÜTEL

Rüütlid on äärmiselt heasüdamlikud ning neid teatakse sõprusringkonnas, kui õlga, kus alati võib nutta. Nad on lahked, abivalmid ning kiirgavad headusest. Rüütlil võivad tekkida suhtlemisprobleemid, mis panevad teda sotsiaalsest elust eralduma.

Samas vajab rüütel üksindust ning omaette olemist, sest see on ainus aeg, millal rüütel saab elu üle järele mõelda ning hinge tõmmata. Teinekord võib ta isegi meelega intriige üles keerutada, et üksindusse langeda. Ning hiljem selle üle kurta.

Rüütli jaoks on kõige olulisem jagada armastust. Kui ta leiab endale kaaslase, saab too kõige ilusamast muinasjutust osa. Suurest armastusest võib rüütel enesele märkamata muutuda ka kontrollfriigiks.
Rüütlile ei paku huvi maised hüved, tähelepanu ning sära. Ta ei vaja teiste imetlust, et teha üllaid tegusid. Ta kõnnib vankumatult oma teed, aidates kõik kukkunud püsti.

IV - ARISTOKRAAT

"Inimeses peab kõik ilus olema" on aristokraadi deviis. Ta hindab, jumaldab ja lausa vajab ilu oma ellu. Ilu otsib ta muide igalt poolt, kus vähegi võimalik. Tavaliselt on ka aristokraati ennast õnnistatud hea välimusega.

Aristokraadid on emotsionaalsed. Kui teda solvata, siis ta solvub. Kui teda meelitada, siis ta on meelitatud. Täpselt nii lihtne ongi. Nad ei teeskle pea, et mitte kunagi ning ütlevad otsekoheselt kõik välja, mis nad arvavad või mõtlevad. Nad on tavaliselt hea mainega, puhtusefriigid ning seltskonna hinged.

Aristokraadile sobib töötada suures kollektiivis, kus on võimalik teha karjääri. Ta oskab luua häid suhteid ning soovib alati kõigile meeldida. Kui ta saab aga liiga võimukaks, võib see kaasa tuua katastroofi, kus algab aristokraadi allakäik. Aristokraat on teinekord ka kergesti ärrituv ning talle ei meeldi vaielda.

Aristokraadi jaoks on tähtis, et teda armastataks. Ta vajab armastust nagu õhku. Samas hoiab ta lähisuhetes pigem kaugemale, kui kasvab oma partneriga kokku. Ta lihtsalt peab ka teiste inimestega suhtlema. Oma partnerilt ootab aristokraat hoolitsust, kuid sedagi mõõdukalt.

V - PROFESSOR

Professorid on kaine mõtlemisega stabiilsed inimesed. Nad on asjalikud, mõistlikud ja inimesed, kes alati kõik korda ajavad. Professorid on hea sõnavaraga ning sobivad hästi kõnelejateks. Neil on hästi arenenud huumorisoon ning sarkasm pole neile võõras.

Nendega suhtlemisel ei tasu häbeneda oma arvamust - igal inimesel on õigus oma arvamusele. Aga sealjuures pidage meeles, et teie arvamus peab olema hästi põhjendatud.
Niisama tühja õhku puhuvad inimesed professorile ei meeldi.

Nad hindavad inimesi, kes on ettenägelikud ja planeerijad - täpselt nagu nad ise. Emotsioonide üleküllus ning kirglikud tunded on neile võõrad.

VI - NARR

Narrid oskavad inimesi naerma ajada, sealjuures ka iseennast. Nad on terava mõistusega inimesed, kes lõbusalt mänglevad läbi elu. Nad kiirgavad mõnusat energiat ning sõbralik muie manab nende näol.

Narrid on tugeva empaatia võimega ning võibolla just see ongi põhjus, miks nad alati ka kõige kehvemast olukorrast naerusuil välja tulevad. Ta oskab leida igas olukorras midagi head ning kui leiab midagi halba, oskab ta selle üle naerda või selle naljaks pöörata.
Romantiline ning rahulik pereelu narri ei tõmba - ta otsib ekstravagantsust ning uusi väljakutseid.

VII - VEKTOR

Vektor on tasakaalutu ning see väljendub kõiges - tema sõnades, tegudes ja näoilmetes. Kui esmaspilgul tundub tasakaalutus halva omadusena, siis vektori puhul on vastupidi. Kui vektor on tasakaalukas, külvab ta halba. Kui ta on tasakaalutu, teeb ta head.

Vektoril on eriline eesmärk siin planeedil - just tema ongi see, kes tõe päevavalgele toob, armuäfäärid paljastab, pettused avastab ning seda kõike avalikkuse silme all. Need toovad kaasa muutused, mida meie planeet nii väga vajab.

Vektor võib tunduda tuttavatele deemonlik või pahatahtlik, kuid tegelikult on selle taga peidus suur ja lahke süda. Ta lihtsalt peab olema keeva elu keskel ning külvab teinekord ka seetõttu ise intriige ning tülisid. Ta on tugeva selgrooga ning raudsete närvidega. Nähes kõike seda kaost, mis maailmas toimub, muudab see teda vaid murdumatuks.

Ta on vastassugupoolele äärmiselt atraktiivne ning tihti flirdib ta enese teadmata. Kuigi ta seda ei soovi, võib see jätta temast lihtsa või ebausaldusväärse mulje. Kusjuures, kui ta on leidnud endale õige kaaslase, saab temast truu perekonnainimene.

Allikas: xsp.ru