Või korraldad oma erilist päeva ja pelgad, kuidas sõbrad seal ennast üleval peavad? See pulmahoroskoop ennustab, kuidas erinevad tähemärgid pulmades käituvad.

Pulmatseremoonia on vaevu alguse saanud, kui skorpion juba karjub: „Sa teed suure vea!“. Tema kõrval istub sõnn, kes pole pidupäeva puhul kolm päeva midagi hamba alla pannud ja sööb juba teist (salaja võetud) pulmatordiviilu.

Jäär on suurest igavusest avastanud avatud baari, kus ta alustas omaenda joomismänge. Otseloomulikult üksi. Samal ajal üritavad kaksikud pressida end igale võimalikule pildile ja on oma instagrammi juba täis toppinud #õnnelikustpaarist.

Neitsi vaatab pulmalillesid halvustavalt ning ütleb kõigile, kes teda vähegi kuulab, et tema oma pulmad saavad olema palju maitsekamad. Ambur hakkab silma viskama kenale teenindajale, kellelt ta püüab iga hinna eest telefoninumbrit saada.

Lõvi, kes peab pulmatoosti, räägib laialt maast ja ilmast, vaevu püsides teemas. Veevalajal on kõigest ükskõik, sest tema pead vaevab vaid üks mure – kas on aru saada, et tema antud pulmakink on talle endale viis aastat tagasi kingitud veekeedukann.

Kalad kiidavad, kui ilus on pruudi pulmakleit ja samal ajal langevad sügavasse depressiooni, sest tegu pole nende oma pulmadega. Samal ajal üritab kaljukits märkamatult peolt lahkuda.

Sõnn on esimene, kes hakkab hüüdma „Kibe! Kibe!“, sest oli kogemata kalal olnud sidrunilõigu ära söönud. Veevalaja ajab kogemata punase veini pruudi kleidi peale.

Jäär hakkab avama pulmakinke, lootuses leida ka kangemat kraami. Kalad paluvad endale naiseks kõiki pidulisi, samal ajal kui kaljukits otsib parklast oma autot taga.

Skorpion ei lase pruudipaaril esimest tantsu pikalt nautida, vaid võtab pruudi juba teisel minutil üle. Ambur satub pulmamängudest nii hasarti, et varastab lisaks pruudile ja pruudiema, õe, ja vanaonud.

Neitsi kurdab, et pulmatort peaks pigem nägema hea välja kui maitsema hästi.

Kaalud ja vähk võitlevad veel varajaste hommikutundideni pruudikimbu üle. Kui noorpaar lahkub pulmareisile, peab lõvi endiselt veel toosti.
Oh pulmad, pulmad…