Päike särab kõrgel taevas, kui Kaalud päevitavad ja Veevalaja juba nahka maha ajab. Lõvi patseerib mööda randa ringi, et näidata oma vormis keha, paraku mitte kedagi ei paista see huvitavat.

Neitsi kreemitab end juba viiendat korda päikesekreemiga – kunagi ei saa olla ju liiga ettevaatlik! Sõnn tema kõrval aga valmistab juba kolmandat vorstisaia – ega suitsuvorst palavat karda!

Vähk salaja vihkab palavust, aga üritab sõpradele näidata, et naudib seda täiega. Kalad on telgis ja üritavad leida sobivat nurka, et teha kõige seksimaim ranna selfie.

Ambur otsustas üksi ujuma minna ja kaugelt on näha vaid tema peanupp. Skorpion tahaks hirmsasti minna alasti suplema, aga laste ees vist ei sobi… või oleks äkki okei?

Kaljukits, vana ihnuskoi, üritab metallidetektoriga leida kadunud aaret.
Jäär uurib möödakäijatelt ega ta neilt miskit märjukest osta saa, pood ju kaugel… Kaksikud samal ajal magavad peatäit välja.

Jäätisemüüja pakub kõigile väikest jahutust, kaalud võtavad muidugi mitme eest – ega selleks suveks rannavormi nagunii enam ei jõua! Lõvi muidugi keeldub, temal on selged prioriteedid ja piima ta nagunii ei tarbi.
Veevalaja peidab end päikese eest puude varju ja magab seal edasi. Neitsi lahkub rannast, kui päikesekreem otsas on.

Sõnn tutvub kohalike kalastajatega, kelle käest õnnestub tal saada värsket suitsusilku. Vähk on sunnitud võrkpalli mängima – jälle üks asi, mis talle üldse mitte ei meeldi…

Kalad on ikka telgis. Aga mitte enam üksi. Mitu jalapaari sealt välja paistabki? Skorpioni pole ka nagu kusagilt näha…
Kaljukitsel leidis kellegi telefoni ja nüüd peetakse teda vargaks. Ambur avastab mahajäetud saarekest ja naudib eemalolekut kogu hullusest.

Nagu ikka lõppeb päev sellega, et Jäär ja Kaksikud viiakse kainestusmajja. Oh seda kuuma ilma…