Tätoveeringu entusiast, kes on ka oma nime muutnud King of Ink Land King Body Art The Extreme Ink-ite'ks ütleb, et naised magavad temaga ainult juhul, kui nad on tema välimusest vaimustuses.
39-aastane mees, kes kasutab lühendina oma pikast nimest Body Art (kehakunst), oli viimati tõsisemas suhtes kaks aastat tagasi ja on armastuses ebaõnne tundnud hoolimata sellest, et ta on oma sotisaalses elus "väga aktiivne" olnud.

Mees võrdleb end marmiidiga, öeldes, et naistele ei meeldi üldse tema tötoveeringud, mis katavad suuremat osa tema kehast, või vastupidi - mõndadele naistele teevad just tätoveeringud mehe huvitavaks.

Body Art, sünninimega Matthew Whelan sõnab, et tal on olnud 15 kuni 20 suhet ja ta on palju rohkem tähelepanu hakanud saama pärast seda, kui lasi oma keha üleni ära tätoveerida. Kuna mees hakkab juba oma vanuselt 40ndatesse jõudma, siis soovib ta oma pere loomisele mõtlema hakata. Selle takistuseks arvab ta olevat tema tätoveeringud, mis ei meeldi paljudele naistele.

Rohkem kui 90 protsenti mehe kehast on kaetud enam kui 300 tätoveeringuga, esimese kehakaunstuse lasi ta teha omale 16-aastaselt. Ka tema valged osad silmamunadest on nüüd mustaks värvitud.

Ta on ka muid muudatusi oma kehaga teinud - näiteks on ta lasknud oma nibud eemaldada, et oleks rohkem ruumi tätoveeringute jaoks ja lasknud oma keele kaheks teha.

Pilte ebatavalise välimusega mehest saad vaadata siit!