Koduses isolatsioonis olles on lugematu hulk tegevusi, mida igavuse peletamiseks teha. Õpid mõne keele selgeks, teed YouTube'i juhendamisel joogat, harjutad meditatsiooni, mängid toakaaslastega lauamänge või teed mida iganes, kirjutab Ladbible.

Maailmakuulus täiskasvanute veebisait Pornhub aga on ulatanud nüüd abikäe kõikidele soovijatele, pakkudes neil epideemia ajal kasutada nende Premium paketti tasuta.

Pornhubi asepresident Corey Price ütles avalduses: "Ligi miljard inimest üle kogu maailma on koroonaviiruse epideemia tõttu isolatsioonis, on oluline neile sel raskel ajal abikäsi ulatada, et see aeg natuke nauditavamaks muuta. Me loodame, et pakkudes inimestele üle maailma tasuta Pornhub Premiumit, on neil rohkem tahtmist koju jääda ja viiruse levikut takistada."

Peale selle on Pornhub teinud väga palju ära ka oma esinejate ning inimeste jaoks, kes viirusega igapäevaselt otse kokku puutuvad.

Pornhub on annetanud tuhandeid näomaske kiirabiarstidele, parameedikutele ja tuletõrje inspektoritele New Yorgis. Miks neil nii palju maske reservis oli, ei tea, aga tore on, et nende midagi head tehakse.

Veebisait on lubanud annetada ka 50 000 dollarit erinevatele Euroopa organisatsioonidele, et nad saaksid osta rohkem maske ja varustust.

Lisaks on antud 25 000 dollarit organisatsioonile, millega abistatakse COVID-19'sse nakatunud sekstöötajaid.

Pornhub aitab ka oma modelle, kes ei saa koroonaviiruse tõttu töötada, andes neile 85% nende aprillikuu töötasust.

"Ülemaailmse kriisi ajal on kogukonna aitamisel oluline koostöö," ütles veebisaidi asepresident Price.

"Me oleme alati olnud globaalne kogukond, pakkudes platvormi 130 000 modellile igast maailma nurgast. Me seisame koos oma esinejate ja modellidega ning jätkame erinevate projektidega, et aidata kogukonda sellel raskel ajal."

Premium sektsioon on saadaval järgmised 30 päeva.