Pruudile meeldisid tohutult loomad ja kalad, mistõttu oma pulma kaunistuseks soovis ta kuldkaladega akvaariume, vahendab Mirror.

Kahjuks sellega ebatavaline kuldkala armastus ei lõppenud ja pruut otsustas oma kiindumust ka külalistega jagada. USAs on kombeks, et tänutäheks saavad meene kaasa ka külalised, kellele seal pulmas oli mõeldud kotike kuldkalaga.

Kuigi lilleneiu rääkis sõbrannale, et kalad ei pruugi õhtu lõpuni elada ja võimalik, et kõik külalised ei soovi omale kala, siis pruut tema mure ei mõistnud ja soovitas tal kaladel silm peal hoida.

Sõbranna pandi terveks õhtuks kalu jälgima. Kui mõni neist sureb, oli sõbranna ülesanne kala elusa vastu vahetada. Peamine oli, et kalad vaid pidustuse vastu peaks.

Kahjuks läks ka teine ennustus täide ja paljud külalised ei võtnud oma kalu kaasa. Lilleneiul ei jäänud muud üle kui võtta 80 alles jäänud kala omale ja ise nende eest hoolitseda.

Nii seadis naine sammud lemmikloomapoodi, kuid kolme päevaga olid enamus kalad surnud. Nädalaga jäi alles vaid üks kala. "Viis aastat. Ma panin talle nimeks Sun. Ta elas kõvasti kauem kui minu ja pruudi sõprus ja palju-palju kauem kui tema abielu."