Brooklynist pärit mees tutvus oma silmarõõmu Michelle'ga 2013. aasta suvel ning armus temasse esimesest silmapilgust. Naise tunded polnud aga sugugi nii soojad, kui mehe omad, vahendab Dailymail. Armunud mees oli aga meeleheitel ning otsustas selgeltnägija Kelly Delmaro'lt abi otsida.

Ennustaja lubas meest aidata ning hakkas koheselt suuri summasi kohtumiste eest nõudma. Mees maksis juba vaid kahe seansi eest kokku 11 500 dollarit ning soetas ka peatselt ennustaja käsu peale 40 000 dollarit maksva sõrmuse.
Selgeltnägija lubas, et antud sõrmus ilutseb ühel päeval armastatu sõrmes.

Peatselt kohtuski mees taaskord oma silmarõõmuga, kuid naine oli endiselt külm kui jää. Mees oli segaduses ning pöördus taas selgeltnägija poole. Ennustaja selgitas, et meest jälitab vaim.
Selleks, et vaimust lahti saada, pidi mees tasuma kokku 96 000 dollarit.

Järgnevalt selgus, et ka vaimu "vabanemisest" polnud mingisugust tolku. Ennustaja tuli lagedale uue ideega - mees pidi kinkima selgeltnägijale Rolexi käekella, mis maksis 30 000 dollarit.
Selle eest lubas naine mehe minevikku puhastada. 2013. aasta lõpuks oli mees kulutanud vaimust vabanemiseks juba üle 320 000 dollari.

Olukord võttis aga ootamatu pöörde, kui 2014. aastal suri ihaldatud Michelle narko üledoosi. Selgeltnägija pööras olukorra enda kasuks ning lubas õnnetule mehele, et Michelle hing ilmub uuesti teise naise kujul. Miks jätta asi katki, kui juba nii kaugele on mindud?
Mees läks jällegi õnge ning oli sunnitud müüma kogu oma maise vara ja laenama lisaraha sõpradelt.

Lõpuks kohtus ta naisega, kelle kehas pidi olema Michelle hing, kuid seegi oli üks suur pettumus. Naine polnud sugugi Michelle moodi ei välimuselt ega käitumiselt.
Alles nüüd mõistis mees, et teda oli petetud ning pöördus politseisse.