Kui Disney "Rapuntsel" pole seni veel karantiinis vaatamiseks mõeldud filmide nimekirjas olnud, siis nüüd on ehk aeg ka armastatud muinasjutukangelase nõu kuulda võtta, vahendab Click2Houston.

Ülemaailma istuvad kodudes mitmed väikelastega perekonnad, kes on karantiini tõttu sunnitud kõik vaatama üksteisele meelepäraseid filme ja telesaateid. Just sealt jäi lastevanematele silma ka veider seos "Rapuntseli" ja maailma laastava koroonaviiruse vahel.

Vaid ühe nädalavahetusega sai Google'i kõige levinumaks küsimuseks just filmi "Rapuntsel" detail: "Mis on "Rapuntseli" kuningriigi nimi?" Selgus, et kuningriik, kust Grothel Rapuntselt eemal hoidis, oli Corona.

Ootamatu avastus hakkas kiiresti levima ka sotsiaalmeeidas, kus jõuti selgusele, et tegelikult istus ka Rapuntsel tornis karantiinis.

Üks kasutaja toob välja, et ei tasu unustada ka karantiini positiivseid mõjusid. "Ärme unusta, et Rapuntsel oli karantiinis, kui ta kohtus oma tulevase abikaasaga, seega mõtleme positiivselt."

Mitmed on jaganud ka filmist tuntud hiti "When Will My Life Begin" sõnu, kust võib saada mitmeid ideid, mida karantiinis teha. Näiteks tasub lugeda raamatut, võibolla suisa neli või viis raamatut.