Westoni külas läks Facebooki gruppi anonüümselt kirjutanud inimene läbi aegade suurima kuumalaine ajal vaid 20 minutiks tütrega poodi. Kui ta aga poest tagasi tuli, oli naise üllatuseks tema autoklaas katki löödud, et päästa tagaistmel magav koer.

Tegelikult oli tagaistmele hoopis väga realistlik mänguasi, mis ilmselt meenutas möödujale päris koera.

Autoomanik oli juhtunu üle aga väga pahane, ning küsis oma anonüümses postituses klaasilõhkujalt: "kuidas sa saad nii rumal olla?" Lõpetuseks lisas postitaja, et tema autoklaasi lõhkunud isikul peaks häbi olema. Postituse juurde lisas ta pildid nii lõhutud aknast kui ka kaisuloomast.

Kommenteerijad aga vihase kirjaga ei nõustunud, ning kaitsesid hoopis autoklaasi lõhkunud inimest. Paljud tõid välja, et mänguasi näeb vägagi realistlik välja, lausa nii realistlik, et ka nemad oleksid seda nähes klaasi lõhkunud ja "koera" päästa üritanud.

Üks ütles isegi: "Ma parema meelega lõhuksin ära autoklaasi, kui elaksin koera surmaga oma südametunnistusel."

Teine kirjutas kodaniku vihase kirja ümber: "Ma tulin pärast 20 minutit auto juurde tagasi ja nägin, et auto tagumine klaas oli lõhutud, kuna ma jätsin reaalset koera meenutava mänguasja autosse aasta kõige kuumemal päeval. Kuidas ma sain nii rumal olla? Häbi mulle."