Kiiruga haaras mees esimese lähedal oleva asja ja saatis selle eluka poole lendu, et ta halastamatult lömastada. Saatusel olid aga teised plaanid ja õhus lendav king hoopis tulistas omanikku, vahendab veebileht Metro.

50-aastane mees ei teadnud või ei mäletanud, et oli relva oma kinga sisse peitnud, seega ei osanud ta isegi aimata, et kinganinast pauk võib tulla. Relv kukkus kingast välja ja tulistas meest otse jalga.

Politsei kinnitab, et mees viidi lähimasse haiglasse ja on stabiilses seisundis. Kahjuks ei ole teada, kas prussaka lömastamine õnnestus või pääses süüdlane puhta nahaga.

See ei ole esimene kord kui kohalik politsei on pidanud tegelema pahasti lõppenud putukatapuga. 2016. aastal sai teine kohalik tõsiseid põletusi kui üritas oma korteris olnud lutikaid põlema panna. Ta kallas oma mööbli alkoholiga üle ja süütas põlema. Putuka põletamine rikkus ära 4 korterit ja võttis 20-lt korterilt vee. 2015. aastal proovis Sherry Young sama. Tema katsetus läks veelgi halvemini. Ta pani põlema 48 korterit ja koos endaga saatis haiglasse veel 4 inimest.