KAKSIKUD

Lepi kohe pärast tüli sest viivituse korral läheb kallim lohutust otsima mõne vastassoo esindaja juurest. Ei ole soovitatav selgitada, kummal oli õigus, sest ta ei armasta hilisemat uurimist.

VÄHK

Vähk on inimene, kes ei soovi esimesena lepitust otsida, peab halba kaua meeles ja on veendunud, et sina oled vähem traumeeritud. Leppides tuleb sul teda veenda, kui väga sa teda kõigest hoolimata siiski armastad.

LÕVI

Lõvi on küll suuremeelne olevus, kuid tal on raske leppida solvangutega. Seega võib täieliku leppimisena jõudmine võtta aega. Ära vaidle talle vastu ja varsti valitseb teie majas jälle rahu.

NEITSI

Vaat siin on tegemist inimesega, kes armastab urgitseda oma tunnetes ja sinu puudustuses. Kui eneseanalüüs jõuab lõpule, asub ta sulle kasvatusloengut pidama, sest on veendunud, et ainult temal on õigus. Kannata ära.

KAALUD

Selle tähtkuju esindajaga on raskem tülli minna kui ära leppida. Kui see sul siiski õnnestus, ära venita leppimisega. Ta ei talu üksindust ja hakkab otsima toetust mujalt.

SKORPION

Skorpion kogub solvumise kokku ja maksab veel solvamalt kätte. Sageli viib sinu püüe leppida uue konfliktini. Ta ei rahune enne, kui on sulle kõik negatiivsed emotsioonid näkku paisanud. Seejärel rahuneb ta maha ja võib isegi esimesena leppimiskatseid teha.

AMBUR

Ambur on otsekohene ja ütleb alati välja, mis talle ei meeldi. Mõnikord kõlavad ta pretensioonid jõhkralt, kuid sul on kohe selge pilt, mida ta soovib. Ta ei tunnista iialgi end süüd, kuid on sulle valmis andestama kohe pärast tüli.

KALJUKITS

Tüli järel solvunud kaljukits sulgub endasse ega tule sealt kaua välja. Kui ta toibub, otsi talle kohe kodus mingi tegevus või mine temaga kas külla või teatrisse.

VEEVALAJA

Veevalaja on üldiselt sõbralik ja ta ei soovi tavaliselt kaua viha pidada ega mossitada. Kui sina teed leppimiseks esimesed sammud, ei vaidle su kallis kaasa vastu ühise keele leidmisele.

KALAD

Tüli temaga võb tekkida igast pisiasjast. Sa ei pruusi isegi aru saada, mille ta üldse solvus. Ta ise ka ei ütle, vaid vaikib nagu kala. Ära püüagi suhteid klaarida, aja jooksul lahenevad probleemid iseenesest.

JÄÄR

Jäär eelistab tormilisi tülisid, kuid unustab solvangu kergesti. Ta ei armasta, kui tülist hiljem veel juttu tehakse. Anna talle mõista, et ka sina oled juba selle tüli unustanud.

SÕNN

Ta on küll rahuarmastaja, kuid mossitab kaua. Suhtu temasse tähelepanelikult ja püüa talle meeldida igasuguste hõrgutistega, sest tee Sõnni südamesse käib ikka kõhu kaudu.