22-aastane Sahar Tabar vallutas kõik pealkirjad, kui postitas endast pildi, millel oma eriti kõrgete põsesarnadega ja uskumatult suurte silmadega inimestes teatavat ebamugavust tekitas. Naine väitis, et on oma nägu lasknud lõigata üle 50 korra, et võimalikult Angelina Jolie sarnane näida, vahendab The Sun.

Veidi hiljem tunnistas Tabar, et tegelikult ei ole ta end kordagi opereerinud ning kogu saladus peitub meigis ja pilditöötluses. Naise niivõrd isepäine käitumine ei meeldinud aga võimudele, kes Tabari mitme süüdistusega arreteerisid.

Tabarile heidetakse ette jumalateotust, vägivalla õhutamist, vara ebaseaduslikku omandamist, riigi riietumisreeglite solvamist ja noorte korruptsioonile õhutamist. Väidetavalt jõudis noore naise käitumine asjapulkadeni tänu tavakodanikele, kes Tabari tegevuse ära kaebasid.

Tabar ise on oma käitumist ja postitusi nimetanud kunstiks. "Iga kord, kui endast pildi postitan, siis meigin end eriti veidral viisil. See on üks enda väljendamise võimalusi, sarnane kunstile. Mu fännid teavad, et see ei ole mu tegelik nägu."

Iraani seadustes on palju väga karmi alatooniga reegleid. Näiteks oodatakse naistelt, et nad avalikus kohas oma juukseid varjaks. Seetõttu ei ole harvad ka juhtumid, mil sotsiaalmeedias aktiivsed naisterahvad on arreteeritud vaid seetõttu, et pildil nende juuksed näha on.