Ian Hickton külastas 14. juulil Airbnb vahendusel korterit, mille vanntoa kasutaja meelespea oli nõnda pikk ja naeruväärne, et ta lihtsalt pidi seda maailmaga jagama.

"Need on päris reeglid selles korteris, kus ma eile ööbisin," kirjutas Hickton Twitteris.

Reeglite nimekiri hakkab üsna mõistlikult, omanik palub kraanikaussi kasutada nõnda, et veepritsmed peeglile ei satuks. Kuid sellele järgneb pikk nimekiri reeglitest, mida peab järgima, kui külaline korteris dušši alla minna soovib.

"Enne dušši alla minemist palun paigutage põrandale selleks ette nähtud matt. Kui olete pesemise lõpetanud, siis pange matt radika peale kuivama. Kui te kipute kraanikaussi kasutades vett põrandale tilgutama, siis kasutage matti ka selle all," seisab kirjas reeglites.

"Pärast dušši kasutamist eemaldage palun kõik veetilgad duššinurgast kuivatuskaabitsaga. Tehke sama plaatide ja akendega," pannakse külastajale südamele.

"Kui te olete kuivatuskaabitsaga toimingud läbi viinud, siis palun kuivatage rätiku abil dušširuumi sees asuvad pinnad."

Korteriomanik annab ka selged suunised tualetiharja rakendamiseks. "Harja kasutamine ei ole vabatahtlik. Selle eesmärgiks on eemaldada kõik tõendid teie hädast. Vahet ei ole, mis värvi. Tehke seda nii poti seest (altpoolt ja ülaltpoolt veepiiri), istelaua pealt ja alt.

Meestele on veel eritingimus, neile pannakse südamele seda, et kindlasti tuleb potti kasutada istudes. Olenemata sellest, milline häda parasjagu pitsitab.

Mis on kõige veidramad reeglid, mida teie Airbnb korteris näinud olete?