1. Ole positiivselt meelestatud!

Leia üles kõik see, mis sinu elus on head ja väärtusta seda. Hoia seda igapäevast meeles ja tunne sellest rõõmu. Kui sinu elus on ka raske periood, siis katsu leida ikkagi midagi, mis sulle heameelt valmistab. Ümbritse end sõbralike, ausate ja positiivsete inimestega, kes panevad sind end hästi tundma.

2. Näita oma tänulikkust!

Sinu elus on kindlast sellist, mille üle tunned tänutunnet. Ehk on sul toetav perekond, hoolivad sõbrad või toredad töökaaslased? Ära võta elus midagi iseenesestmõistetavalt. Elu on sulle andnud nii mõnegi kingituse, leia see ning ole selle üle tänulik.

3. Usu enda unistustesse!

Ükski unistus ei ole liiga suur, et täituda. Pead oma soovid kõigepealt iseenda jaoks selgeks tegema ning siis uskuma, et need täituvad. Kui iga päev kasvõi väikese sammu oma unistuse suunas teed, siis jõuad lõpuks kohale.

4. Usalda oma sisetunnet!

Meil kõigil on oma südamehääl, sisetunne või intuitsioon. Ükskõik kuidas sa seda kutsud, see salapärane miski hoiatab sind halva eest ning annab sulle teada, kui oled õigel teel.

5. Aita teisi!

Käitu teistega nii, nagu soovid, et sinuga käitutaks. See on lihtne ja vana tõde, kuid võib aegajalt meelest minna. Tee head ilma tasu ootamata, sest ainult nii on see tõeline heategu.

6. Koge ja avasta!

Ammuta endasse emotsioone suheldes erinevate inimestega, vaadates filme, lugedes raamatuid, reisides, kuulates muusikat. Mida enam kasutad sulle antud võimalust, et kogeda kõike, mida elu pakub, seda enam sa arened.

7. Võta enda jaoks aega!

Ära oota, et saabuks aeg, mil kõik muu on tehtud ja saad lõpuks enda hobiga tegeleda. Kui sulle midagi tõeliselt meeldib, siis sa pead endale aega võtma, et sellega tegeleda. Sinu elu muutub palju täisväärtuslikumaks, kui saad kogeda asju, mida tõeliselt naudid.

8. Ole sina ise!

Olgem ausad, keegi ei armasta tegelikult inimesi, kes ei näita oma tõelist palet ja mängivad kedagi teist. Ära karda olla sina ise, sest ainult nii saad teada, kes on sinu tõelised sõbrad ja kes hindavad sind just sinu enda pärast.

9. Käitu oma sõnade järgi!

Kui sa tahad midagi tõeliselt saavutada, siis ära ainult räägi sellest, vaid ka tee seda. See kehtib kõige kohta elus, õiged sõnad on küll olulised, kuid kui sõnadele tegusid ei järgne, pole sellest palju kasu.

10. Mõista, et kõik mis juhtub, juhtub kindla põhjusega!

Lihtsalt kokkusattumusi pole olemas. Kõik, mis sinu elus juhtub, juhtub selleks, et areneksid, saaksid kogeda õppetunde ning vaimselt kasvada. Ka selles, mis esialgu tundub halb, võib leiduda oma hea pool.

11. Ole avatud!

Selleks, et sinu ellu tuleks edu, armastus või mõni muu asi, millest oled unistanud, pead sa olema avatud meelega. Ära hoia kramplikult kinni mingist ideest, vaid hoia oma visiooni silme ees, ole valmis proovima uusi asju ja sa näed, et mõnikord jõuad oma unistusteni hoopis teist rada pidi, kui esialgu arvasid.

12. Ole kannatlik!

Ära anna alla esimese ebaedu puhul või siis, kui kõik ei lähe kohe nii nagu soovisid. Usu oma unistustesse ja ole valmis proovima ka alternatiivseid viise oma sihtideni jõudmiseks. Ning varu aega, sest vähesed asjad sünnivad üleöö.