Kuninganna vihmavarjud on tehtud eritellimusel Fultoni poolt, mis on kuninglikku perekonda vihmavarjudega varustanud juba 80ndatest. Kuninganna Elizabeth II pöördus firma poole palvega valmistada tema jaoks läbipaistev vihmavari, vahendab Vanity Fair.

Fultoni vihmavarjud on tee leidnud ka Kate Middletoni, Meghan Markle’i ja Camilla Parker Bowlesi garderoobi. Kuid kuninganna kollektsiooni, kuhu kuulub üle 100 vihmavarju, on kaugelt kõige suurem.

Nigel Fulton, Fultoni pereäri omanik, peab kuninglikku tellimust suureks auks. Vihmavarjude disain on eriliselt tehtud just kuningliku perekonna vajadusi silmas pidades.
“Meie jaoks on kõige olulisem kvaliteet ja vastupidavus,” sõnas Fulton. “Meie vihmavari on väga tugev ja pöördub harva pahupidi. Vihmavarjust näeb läbi, nii et kuninganna näeb inimesi ja inimesed teda. Me sobitame vihmavarju alumise serva, ülemise riidetüki ja nupu kuninganna riietusega.”

Kuninganna vihmavarjud on saanud tema garderoobi ikooniliseks osaks. Siiski tahab Fulton, et vihmavarjud poleks väga silmapaistvad: “Disain on tagasihoidlik. Me ei taha, et vihmavari oleks kõige olulisem osa kuninganna riietusest.”