Kes piinava südamevalu käes kannatab rohkelt pisaraid valades, kes tuliselt vihastab ning kes optimistlikult parematele jahimaadele suundub? Loe armuhoroskoopi ja saa teada!

Jäär

Elavaloomuline Jäär tundub vaimselt tugev ja kadestamisväärselt iseseisev, kuid seda ainult enda pealispinna all. Olles siiras ja teisi üsna kergesti usaldav, armub Jäär tavaliselt üsna kiiresti. Ja kui kaasahaaravad „armumise tuuled“ ta kord juba jalust rabavad, siis on ta enda silmarõõmu nimel kas või maailma lõppu nõus minema. Juhul, kui suhe valmistab rõõmu asemel rohkem piina, siis on emotsionaalsed nutupuhangud üsna kerged tekkima. Nutt võib vahelduda äkiliste vihahoogudega, nii nagu ühele temperamentsele Jäärale kohane. Olles oma iseloomult siiski üsna optimistlik, ei jää üks tõeline Jäär oma endist kallimat lõpmatuseni taga nutma. Seda eriti juhul, kui tema on see, kes suhtes tõsiselt haiget sai. Jäär liigub üsna kiirelt oma eluga edasi, sest lõppude lõpuks sünnib igal hommikul uus päev, mis uusi võimalusi ja ahvatlusi pakub!

Sõnn

Tasakaalukas ja mõistuspärane Sõnn elab lahkuminekut vaikselt endasse tõmbununa üle. See võib omakorda jõudu juurde anda aga süvenevale depressioonile, enese süüdistamisele ning sügavale analüüsile- miks ja kelle süül armastus otsa lõppes. Isegi, kui murtud südamest üle saamine võib rahuliku iseloomuga Sõnnil üsna kaua aega võtta, siis tuleb ta sellest lõpuks alati välja ja seda tugevamana kui ealeski varem! Kui kõige suurem valu möödas on, siis alustab Sõnn kõigepealt enda kaotatud stabiilsuse taastamisega, mis tema elus väga olulist rolli mängib. Ta ei anna alla isegi siis, kui haiget saanud hing endast pidevalt märku annab, sest ta teab, et võtku see kui kaua aega tahes, aga isegi ka kõige tugevamast armuvalust saab ühel päeval ainult üks mineviku unustusse vajunud õpetlik mälestus!

Kaksikud

Kaksikute päikesemärgi all sündinud inimene võib vaimselt küll igapäeva elu puudutavates küsimustes tugev olla, kuid kõiges, mis puudutab südamevalu, jääb tema vastupidav natuur emotsioonidele alla. Tal on üsna raske enda segaste tunnetega toime tulla, seda eriti perioodil, mil valus lahkuminek on äsja aset leidnud. Õnneks ei lase Kaksikute tähemärki esindav tegelane piinaval armuvalul kaua aega enda elu segada- ta toibub üsna kiiresti ning palju aega ta enda hingehaavade parandamisele ei kuluta. Olles oma loomuselt intelligentne ja nutikas, suudab ta väga hästi mineviku tagasilöökidest õppida, et järgmisesse suhtesse veelgi targemana astuda! Ja enne, kui tema endine kallim jõuab isegi uuesti kokku saamisest mõelda, on ta tõenäoliselt juba uutel ja parematel jahimaadel.

Vähk

Emotsionaalsel ja tundlikul Vähil on kalduvus mineviku külge klammerduda. Selleks, et piinavast armuvalust täielikult üle saada, läheb tal üsna kaua aega. Tõelist südamevalu kogedes eksisteerib Vähi jaoks ainult kaks äärmust- ta soovib kas igavesti olla ühes ja samas armuloos või mitte kunagi enam armastada. Valu, mis lahkuminekuga kaasneb, tunneb Vähk teistest sodiaagimärkidest tavaliselt kõige kauem. Pealtnäha võib tunduda, et Vähk on oma eluga vapralt edasi läinud ning saab igapäevaste toimetuste ja kohustustega ideaalselt hakkama, kuid tegelikult möllab tema hinges rahutu keeristorm, mis paljude unetute ööde põhjuseks on. Seda peamiselt seetõttu, et Vähi jaoks on armastus midagi äärmiselt erilist ning juhuslikku suhtesse ta juba nii kergekäeliselt ei astu.

Lõvi

Uhke Lõvi ei unusta ega andesta kergekäeliselt. Reetmine on tema puhul üks andestamatuid tegusid. Mis puudutab lahkuminekuid, siis mõjutab armastuse purunemine otseselt tema väärikust, võimu ja uhkust (kõiki kolme aspekti, mis ühe tõelise Lõvi jaoks nõnda olulised on). Murra Lõvi suur süda ja Sind heidetakse ilma kahtluse varjutagi kõrvale! Ükski Sinu andekspalumine ja vabandus ei muuda kindlameelse Lõvi meelt, sest truuduse murdmise suhtes ta kompromisse ei tee. Tema jaoks on olukord lihtsamast lihtsam- kas kallimal jätkub silmi ainult tema jaoks või ei ole suhtel enam mingit mõtet. Kui suhe on juba purunenud, siis hoolimata kibedast armuvalust, ei näita Lõvi seda mitte kunagi enda eks-kallimale välja. Selle asemel, et südamemurdja pärast lõputult pisaraid valada, hakkab ta endale uut ja paremat partnerit otsima ning püüab demonstratiivsete žestidega enda endist kallimat armukadedaks muuta.

Neitsi

Neitsi on oma olemuselt mõistuspärane ja intelligentne. Loogika valitseb tema mõtete üle! Juhul, kui suhe ei tööta või midagi on selles puudu, proovib ta seda pikalt ja põhjalikult analüüsida. Kui olukord näib lootusetu, võib ta sellest ise esimesena välja astuda. Seda isegi siis, kui murtud südamest üle saamisega läheb tal meeletult kaua aega. Olles ratsionaalne, teab Neitsi väga hästi, et suurepärane suhe ei toimi niisama ja mõlemad partnerid peavad selle toimimiseks võrdselt pingutama. Vastasel juhul jätab ta sõbralikult enda kallimaga hüvasti. Pisaraterohked draamad või tulised armukadedusstseenid tema repertuaari ei kuulu. Peale lahkuminekut üritab Neitsi vältida inimesi või kohti, mis talle endist suhet meenutavad või kus on oht kohtuda endise armsamaga. Ja isegi siis, kui ta peakski enda eks-kallimat kohtama, jääb ta viisaka naeratuse saatel igati rahulikuks ja sõbralikuks.

Kaalud

Kaalude päikesemärgi all sündinud inimene laseb harva välja paista sellel, mis sügaval tema hinges toimub. Seda eriti inimeste puhul, kes talle väga lähedased ei ole. Südamevalu võib hakata märku andma küll füüsilisel kujul, kuid selle asemel, et silmnähtavalt vihane ja löödud olla, eelistab ta vaikselt enda hingepiinadega üksi olemist. Seda loomulikult teatud piirini ja kui seda piiri korra ületada, võivad tagajärjed üsna ebameeldivad olla. Kaalude tähtkuju esindav tegelane on oma loomuselt küll tasakaalukas ja rahulik, kuid kui vaja, oskab ka tema vihastuda! Peale lõplikku lahkuminekut, ei kuluta ta väga palju aega suhte leinamise peale. Mõtteid nurjunud suhtest püüab ta eemale peletada hobide, töö, reisimise ja uute suhete loomise abil.

Skorpion

Skorpion on oma olemuselt intensiivne ja kirglik ning üldjuhul on lahkuminek piisav põhjus selleks, et tema maailm kokku variseks- vähemalt mõneks ajaks. Skorpionil on üsna raske leppida kaotusega, seega võib öelda, et ta ei pruugi lahkuminekust täielikult mitte kunagi üle saada. Isegi siis, kui ta ennast kokku võttes eluga edasi püüab minna, hoiab sisemine hingevalu teda siiski mineviku küljes kinni. Peale valusat lahkuminekut võib Skorpionil seetõttu olla raske uut suhet luua. Olles intensiivne ja kirglik armastaja, on Skorpionil samuti kalduvus muutuda kättemaksuhimuliseks. Skorpioni reetmisel on väga kõrge hind- ta võib inimest, kes talle haiget tegi, salvata kõige ootamatul hetkel kõige valusamas võtmes.

Ambur

Tänu enda vabadust jumaldavale natuurile ning elu sügavama tähenduse mõistmisele, on võrreldes teiste sodiaagimärkidega Amburil kergem taluda südamevalu ja lahkuminekuid. Ta suhtub purunenud suhtesse kui kasulikku õppetundi, mis teda ainult tugevamaks muuta saab. Ambur suudab enda minevikuga rahu sõlmida, seda isegi siis, kui hing tegelikult endist kallimat veel taga igatseb. Ta suudab suurepäraselt muutustega toime tulla, sest need kosutavad tema seiklushimulist hinge. Uued armutuuled, mis igast ilmakaarest peale lahkuminekut puhuma hakkavad, toovad ühe eheda Amburi näole ainult naeratuse.

Kaljukits

Ettevaatlikul ja valival Kaljukitsel on üsna raske tõdeda, et armuvalu just talle osaks on saanud, rääkimata loomulikult südamevalust üle saamisest. Kuna tal on raske seda endalegi tunnistada, siis on tugeval ja iseseisval Kaljukitsel keeruline rääkida piinavast armuvalust ka enda sõpradele ja lähedastele. Peale lahkuminekut võib Kaljukits väga sügavalt endasse sulguda ja end täielikult karjääri või õpingutesse pühendada. Kõigest, mis aitab tal negatiivseid mõtteid eemal hoida, hoiab ta tugevalt kinni. Teistele võib küll tunduda, et ta on oma eluga edasi läinud, kuid sügaval sisimas võib murtud südamega kaasnev hingepiin teda alateadlikult väga pikka aega rõhuda.

Veevalaja

Uudsust armastav analüütiline Veevalaja ei leina tavaliselt lahkuminekut väga pikka aega, südamevalule läheneb ta pigem metoodiliselt. Ta ei ole küll seda tüüpi, kes lõputult südantlõhestavaid pisaraid valaks, aga sellegipoolest on tal raske aktsepteerida lahkuminekut. Seetõttu proovib ta analüütiliselt selgeks teha, mis ja miks suhtes valesti läks. Veevalaja kulutab enda aega pigem vastuste ja vihjete leidmisele, kui enesesüüdistamisele ja lõputule kurvastamisele. Kui ta on lõpuks oma ihaldatud vastuse kätte saanud ja suhte nurjumise põhjuseks pole midagi muud kui reetmine, siis teeb ta selle peatükiga elus lihtsa ja kiire lõpu. Lõppude lõpuks on ju Veevalaja siiski üks neist päikesemärkidest, kes minevikus kinni olemise asemel alati tuleviku suunas vaatab!

Kalad

Emotsionaalse ja tundliku Kalade tähtkuju esindava inimese jaoks mõjub südamevalu kibedalt ja laastavalt. Tal läheb tükk aega, enne kui suudab olukorraga rahu teha. Tõsiasi, et tema on just see, kes armuvalus öösiti enda eks-kallimale helistab, tagasi võtmist palub ja tunnetest nõretavaid armastuskirju kirjutab, muudab olukorra ainult keerulisemaks. Kuna Kalade päikesemärki esindav tegelane ihkab ülekõige armastada ja olla armastatud, siis klammerdub ta ka kergesti enda armastatu ja kauni armastusloo külge. Ja kui suhe mingil põhjusel puruneb, on lõputu pisaratemeri, unetud ööd, kurbade laulude laulmine ja mõnel juhul isegi meelemürkide tarvitamine lahutamatu osa tema päevast. Üllataval kombel suudab ta siiski pärast emotsionaalset tundepuhangut olukorraga rahu sõlmida ja uute tuulte suunas edasi liikuda.