"Usulise poole pealt kaalusime me nime Prohvet ja tavapärasematest nimedest oli meil valikus Albar Dirgantara Putra," rääkis Google'i isa, vahendab Daily Star. "Aga kui poiss lõpuks sündis, siis ütles miski mu südames, et nimi Albar Dirgantara Putra ei sobi talle. Lõpuks jäin ma nime juurde, mis oli tehnoloogia valdkonnast."

31-aastane isa Andi ütles, et tehnoloogia mõjutustega nime valimise inspiratsioon tuli juba kui tema naine oli seitse kuud rase. Ta kaalus teiste seas ka variante nagu "Windows, iPhone, Microsoft ja iOS."

Aga kui laps lõpuks sündis, otsustas isa talle nimeks panna Google. Ilma perekonnanimeta. Ta ütleb ka, et lähedastel läks aega enne kui nad selle nimevaliku omaks võtsid, sealhulgas pidi nimega harjuma poisi ema. Esimesed kolm kuud kui emalt küsiti poja nime, andis ta vastuseks lihtsalt "Beebipoiss".

Google'i isa rääkis oma isale, et nimel on ka sügava mõtteline tähendus - nimelt loodab isa, et ta poeg aitab paljusid inimesi ja on seega rahvale kasulik. Vaatamata oma lähedaste vastu vaidlustele jäi isa kindlaks põhimõttele jätta poisikese nimi ilma perekonnanimeta, öeldes, et see rikuks nime tähendust.

Ka ema on lõpuks kummalise nime omaks võtnud ja loodab, et tema pojast saab juht paljudele inimestele.