Kasutaja Kyle hiljuti avalikustatud postitus jagas maailmaga vahvat tõsiasja, et kõigil inimestel ei ole võimalik oma mõtteid kuulata, vahendab Mirror. "Mõne inimese mõtted on nagu laused, mida nad kuulevad, kuid mõnel inimesel on mõtted, mis ei olegi peas sõnade ega lausetena ning nende ütlemiseks peab eraldi keskenduma."


Nii tavapärane, kuid samas ootamatu teadmine on üle maailma tekitanud paksu segadust ja palju küsimusi. "Oota, seega mõned inimesed ei pea kannatama seda häält enda peas? Kas see ongi siis see sisemise rahu saavutamine," jäi üks mõtlema. "Kuidas saavad inimesed, kes oma mõtteid ei sõnasta, mõelda? Kas nad ei kuule lugedes sõnu oma peas? Kuidas nad teavad, mida nad loevad, kui ise seda ei kuule," sattus ka teine segadusse. "Ma mõtlesin, et kõik kuulevad, mida nad öelda tahavad. Võib-olla just see on põhjus, miks inimesed erineva kiirusega räägivad," jäi kolmas mõttesse.

"Minu mõtted on kurdid ja abstraktsed. Ma ei kuule sõnu ja kui kuulen, siis need on lihtsalt üksikud kohad ning mitte täielikud laused. Ma arvan, et just seetõttu ma nii palju oma sõnastuse ja lausetega puterdangi," leidus ka vastupidiseid kommentaare.